Hellittämisen hetki – Restoratiivisen joogan kurssi

Torstaisin 11.4.-2.5. klo 18:30 – 20:00 (Yhteensä 6h)

Jos et ehtinyt mukaan ensimmäiselle kierrokselle niin tässä uusi mahdollisuus – Hellittämisen hetki toiveuusintana torstaisin 11.4.-2.5.!

Tervetuloa restoratiivisen joogan kurssille: antautumaan lepoon ja hellittämään täyteen rentouteen torstai-iltaisin.

Restoratiivinen jooga on hyvin rauhallinen, palauttava ja elvyttävä harjoitus. Tässä joogamuodossa saat levätä läsnäolossa ja unohtaa suorittamisen. Näillä tunneilla ei tavoitella venyttämistä auki kuten yin-joogassa, vaan annamme itsemme vain olla ja pehmentyä. Tällöin harjoituksen rauhoittava ja rentouttava vaikutus saa laskeutua kehoon ja mieleen.

Restoratiivinen jooga aktivoi parasympaattista eli rauhoittavaa hermostoa, ja sanotaankin, että se on täysi vastalääke stressille ja hektiselle elämäntyylille. Saatat huomata harjoituksen vaikutuksen muun muassa unen laadussa.

Asanat restoratiivisessa joogassa ovat apuvälineillä tuettuja, ja niissä viivytään 5-15 minuuttia. Käytämme tyynyjä, vilttejä, seinää, joogavöitä ja -tiilejä asanoiden apuna, jolloin keho pystyy vain laskeutumaan pehmeyteen ja saa levätä asanan kannattelussa.

Kurssilla aloitamme tunnit alkurentoutumisesta, pienestä hengitysharjoituksesta ja valmistelevista liikkeistä, minkä jälkeen siirrymme restoratiivisiin asanoihin ja loppurentoutumiseen. Kurssin neljän kokoontumiskerran aikana pääset tutustumaan moniin eri asanoihin, jotka voit ottaa osaksi kotiharjoitusta myös.

Ota tunneille mukaan lämpimät ja joustavat vaatteet sekä vesipullo. Joogakoululta löytyy alustat, tiilet, tyynyt, vyöt ja viltit tunteja varten.
Halutessasi voit kuitenkin tuoda mukanasi harjoitusta tukemaan:

– silmätyynyn / unimaskin
– kauratyynyn / hernepussin
– oman lempi viltin

Aiempaa kokemusta et tarvitse. Lämpimästi tervetuloa mukaan vastaanottamaan ja kokemaan harjoitus juuri sellaisena kuin olet.

Kurssi on neljän kerran kokonaisuus ja pidetään pienryhmänä, mukaan mahtuu 9 henkeä.
Ohjaajana Siiri
Hinta 75/65€ (alennettu hinta opiskelijat, työttömät & eläkeläiset)
Paikkasi voit lunastaa ostamalla kurssin verkkokaupastamme!

Huom! Alennettu hinta 65€ koodilla: aleHH19
Alennetun hinnan saat syöttämällä koodin ostoskorin alennuskoodikenttään. Varauduthan esittämään todistuksen paikan päällä!

Kurssin voit maksaa myös SMARTUM, ePassi, Tyky ym. liikunta- ja kulttuurieduilla! Lähetä tällöin sähköpostia osoitteeseen info@lentavamatto.fi ja voit maksaa kurssin paikan päällä.