Aivan Ihana Työpaja – kohti sydämen unelmia

Su 9.6. klo 10:30 – 15:30

 

Päivän teema on oman elämän tietoinen luominen sydämen kautta.

Tämä aihe on minulle rakas ja tärkeä, koska vuosikaudet yritin itse tulla rakastavaksi itseäni kohtaan jotta olisin sitten saanut mitä haluan ja hienosti osannut manifestoida kaiken, mitä tahdoin. Tietysti se oli melko alitajuista, mutta luulin että kokeakseen elämän hyvää pitää ponnistella valtavasti. Tuo ponnistelu ja itseni loputon “kehittäminen” johti kuitenkin siihen, etten elänyt kovin vastaanottavaisesti.

Sitten hokasin mitä VASTAANOTTAMINEN todella on ja kuinka se liittyy itsearvostukseen. Itsearvostus ei ole mikään suuri mysteeri eikä tietty tunnetila vaan ennen kaikkea toimintaa ja tietoisia valintoja. Ja kun alat toimia arjessasi arvostavammin, avaat tietä elämän virtaukselle, ilman että tarvitsee “muuttua” tai “tulla paremmaksi”. Työpajassa avaamme näitä teemoja sinun elämäsi kohdalla.

Aivan ihana elämä on sitä, että sisäisyydessäni on turvaa ja tilaa kannatella itseäni (silloinkin kun elämä on aivan kamalaa). Tätä voi oppia, ja ihmeellistä kyllä, mitä syvemmin itseään oppii kannattelemaan, sen virtaavammaksi elämä muotoutuu.

Työpajassa keskitytään kuulostelemaan lempeästi sitä mitä haluaisit ja valitset kokea. On ihan oma juttunsa myös uskaltaa haluta ja olla haluamatta. Se on selkeyttä joka ei tarkoita, että pitää tietää eksaktisti mitä haluat ja kuinka se tapahtuu, vaan virittäytymällä siihen millaisia tunteita ja oloja tahdot elämääsi enemmän. Alat kuulla sydämen kautta, millaisia missä rajasi kulkevat ja hahmotat yhteyttä sen välillä, kuinka itsesi kanssa olet ja mitä elämääsi ilmaantuu. Vahvistamme turvaa ja itsesi tukemista olla juuri siinä missä juuri nyt olet; itsesi tukeminen ihan kaikessa avaa sydäntäsi vastaanottamaan elämän hyvää.

Päivän aikataulu alustavasti (muutokset mahdollisia):

Maadoitusmeditaatio ja aloituspiiri
Tietoinen luominen tapahtuu sydämen kautta: yhteys omien unelmien ydintunteisiin
Selkeytä suuntaa – mitä haluat? Mitä haluat jättää sivummalle?
LOUNAS
Missä menet nyt? Kuinka löytää lempeyttä itseäsi ja elämääsi kohtaan siinä missä nyt pyyhällät
Odottelusta vastaanottamiseen. Millaisin askelin voisin edetä kohti toivomiani asioita?

Päivän ohjelma sisältää teemojen alustukset, kirjoitusharjoituksia omien oivallusten tueksi ja voimauttavia mielikuvameditaatioita matkaasi siivittämään. Käsittelemme myös työpajalaisten omia unelmia; sparrailen päivän mittaan ytimekkäästi halukkaiden työpajalaisten kanssa – tarkoitus on, että kaikki osallistujat saavat sparrailusta inspistä itselleen.

Työpajan hinta on 88€ 23.5. asti ja sen jälkeen 115€.

Tiedustelut + sitovat ilmoittautumiset: annaulrikataipale@gmail.com

Paikka: Lentävä Matto, Pellavatehtaankatu 8E.

Kurssin osallistuja-etuna superalella skypeitse tunnin näkijäkonsultaatio Annan kanssa, tarjous voimassa kesäkuun loppuun asti varatuille ajoille.