Breathingman: Body, Breath & Relaxation

Sunnuntaina 21.4. klo 14:00 – 17:00

Keho jumissa? Hengitys rauhatonta? Stressiä? BBR toimii! Nyt ensi kertaa Tampereella: ”Body, Breath & Relaxation” -minikurssi.

Breathingmanin Body, Breath & Relaxation -työpaja yhdistää joogan peruslakeja ja tehokkaita hengitysharjoitteita täysin uudella tavalla.

Kolmen tunnin työpajassa opit:
1) Body: Lempeitä, mutta tehokkaita kehollisia harjoitteita, joilla saat kokonaisvaltaisesti kehoa auki ja paremman lihastasapainon. Kun omaksut hengitystekniikan ja liikkeet, voit helposti jatkaa haluamaasi joogamuotoon tai muuhun fyysiseen harjoitteluun, kun kehon perusta on paremmassa kunnossa. Päähuomio on koko kehon ohella keskivartalossa sekä selkärangan ja nivelien elvyttämisessä.

2) Breath: Monipuolinen yhdistelmä hienovaraisia ja voimakkaita hengitysharjoitteita, jotka edistävät terveydentilaasi ja lähes pakottavat rentoutumaan ja voimaan paremmin. Jokainen osallistuja saa nautinnollisen kokemuksen Hengityksen Voimasta heti ensimmäisellä harjoituskerralla.

3) Relaxation: Kurssi päätetään meditatiiviseen syvärentoutukseen ja kotiin viedään uudistunut ja rauhallinen hyvä olo.

Työpaja painottuu teorian sijasta itse tekemiseen, jotta jokainen saa heti tuloksia jokaisella kolmella osa-alueella. Saat myös kotiisi ohjeet, joiden avulla voit jatkaa harjoittelua itsenäisesti. Tämä kurssi sopii kaikille perusterveille miehille ja naisille.

Hinta on 50 €
Varaa paikkasi ostamalla työpaja verkkokaupastamme!

Ohjaaja: ”Breathingman” Arttu Lipsonen omaa pitkän kokemuksen hengitysharjoituksista eri traditioissa ja on hakenut jooga-ja hengitysoppia mm. Meksikosta, Yhdysvalloista ja Intian Himalajalta. Arttu vetää yksityis- ja yritystuntien lisäksi Breathingman Hengityskerhoa Lentävässä Matossa Tampereella. Ilmaista tietoa hengityksestä ja sen hyödyistä löydät:
www.facebook.com/breathingman.fi ja www.breathingman.fi -sivustoilta.

Palautetta viimeisestä päkaupunkiseudun tapahtumasta:
”Hyvää huomenta! Näin hyvin nukutun yön jälkeen, kun ajattelen eilistä kurssiasi, niin siinä oli kaikki hyvin tasapainossa. Alun kehon harjoitteet todella hyvä osuus, hengitysosuus oli itselleni se uusi ja hieman jännittävä, mutta erittäin hyvä ja toimiva. Loppurentoutus aivan huippu. Siitä eräs kurssilainen sanoikin, että se olisi pitänyt saada nauhoitettua, että voisi aina kotona kuunnella harjoitusten päätteeksi. Sinun äänesi oli erittäin rauhoittava. Käyttämäsi musiikki taustalla tuki loistavasti koko settiä! Nyt kotona aamuhengitystä tehdessäni havaitsin kuinka suuri merkitys sillä musiikilla olikaan tukemassa kokonaisuudessaan. Ja omalla kohdallani jo eilisen johdosta, tapahtui rentoutuminen hartioissa. Ja alaselässä asti tuntuu kuin olisin saanut uudet keuhkot (vaikka ei niissä ”vanhoissa” mitään vikaa ollut, en esim.tupakoi), hengitys on syvempää ja vapaampaa. Vain yhden harjoituskerran jälkeen. Todella onnistunut setti! Sinulla on lahja! Kiitos ja kumarrus vielä kerran!” -Saara-