Synttäriviikko 12.-16.2.

Meillä on suuri ilo ja kunnia juhlia kanssanne Lentävän Maton (jo!!) 4 vuotista taivalta!
Synttäriviikkoa vietetään tiistaista lauantaihin. Tiedossa useita ilmaisia näytetunteja, työpajoja ja spesiaali häppeninkiä…

Olemme avoinna ti-la klo. 11:00 – 16:00 
Maksulliset vakioviikkotuntimme pyörii iltaisin normaalisti.

Ilmaisille tunneille ja työpajoihin emme ota varauksia vaan osallistuminen ainoastaan paikan päällä! Tulethan siis ajoissa paikan päälle, jotta varmistat paikkasi tunnille!

Tervetuloa !

◬◬◬◬◬◬◬◬◬◬◬◬◬◬◬◬◬◬◬◬◬◬◬◬◬

Ohjelma:

Huom! Ohjelma päivittyy pitkin matkaa!
Lisätietoja sekä tunnit ja työpajat englanniksi facebook -tapahtumassa: https://www.facebook.com/events/987029844824618/

 

◬◬◬◬◬ POP-UP KAHVILA ◬◬◬◬◬

12.-16.2 POP-UP Kahvila on auki ti-la klo 11-16.
Tarjoilut, herkut ja maistiaiset paljastamme myöhemmin! 🙂

◬◬◬◬◬ ILMAISET NÄYTETUNNIT & TYÖPAJAT ◬◬◬◬◬
Lista päivittyy kokoajan, uusia näytetunteja voi ilmestyä lisää, joten kannattaa tsekata tämä lista myöhemminkin!
((HUOM! Maksulliset viikkotuntimme pyörivät normaalisti!))

 

◬◬◬ TIISTAI ◬◬◬

12.00-13.15 ÄITIYSKUNDALIINIJOOGA
Vieraileva ohjaaja Avrati Laine ohjaa kundaliiniharjoituksen raskaana oleville. Myös synnyttäneet ovat tervetulleita, vauvan voi ottaa mukaan tunnille.
Tunti koostuu lämmittelystä, kriyasta (liikesarja) sekä loppurentoutuksesta ja meditaatiosta.

13.30-14.45 JOOGAA JÄYKKIKSILLE
Vierailevan ohjaajan Minna Kulmalan tunnilla venytellään, vanutellaan ja kuulostellaan omaa kroppaa. Tehdään helppoja avaavia ja rentouttavia harjoituksia lempeässä tahdissa ja yllätytään siitä kaikesta, mitä saadaan aikaan. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta etkä notkeaa kroppaa, olet lämpimästi tervetullut juuri omana itsenäsi.

13.30-14.30 NAURUJOOGAA JOKAISELLE
Naurattaa, ei naurata – Laura ’Laurora’ Koivulan naurujoogan esittelytunnilla harjoitellaan hymyasanoita ja tehdään naurattavia hengitysharjoituksia. Mukaan vesipullo, ja lämpöistä loppurentoutukseen.
Ps. Tunnilla ei ole naurupakkoa. Sopii myös tosikoille ;—)

15.30-16.40 ALAPÄÄ AUKI
Vierailevat ohjukset Antti ja Niko ohjaavat alavartaloa avaavan kehonhuollon. Tunnilla keskitytään alaraajojen liikkuvuutta lisääviin dynaamisiin venytyksiin ja keskivartalon asentoa ylläpitävien lihasten aktivomiseen.
Varaa loppurentoutusta varten oma olut tai muu juoma.

◬◬◬ KESKIVIIKKO ◬◬◬

12.00-12.45 SATU-JOOGA
Vakkariohjaajamme Kipa ohjaa joogaharjoituksen lapsille. Harjoitus on suunnattu eritoten 3-6-vuotiaille, mutta kaikki lapset ja lapsenmieliset ovat tervetulleita.

13.00-14.15 DYNAAMINEN HATHA
Vieraileva ohjaaja Elisa Kymäläinen ohjaa lempeän dynaamisesti virtaavan hatha-joogan, joka pitää sisällään hengitysharjoituksen (pranayama), fyysisen osion (asana) ja pienen meditaation. Aiempaa kokemusta joogasta et tarvitse osallistuaksesi tunnille.

15.15-16.15 ILMAJOOGA
Nina Pauhun ohjaamana ihana ilmajoogaharjoitus aloittelijoille ja ensikertalaisille

◬◬◬ TORSTAI ◬◬◬

14.00-15.00 LEMPEÄ JOOGA & MERIDIAANIVENYTTELY
Vierailevana ohjaajana Anna Riihikallio:
Tunnilla venytellään lempeästi läsnäollen, kehoa, mieltä ja sielua tietoisesti kuunnellen päämeridiaanilinjoja. Harjoitus ammentaa perinteisen kiinalaisen lääketieteen ja joogan ajatuksista. Et tarvitse aiempaa kokemusta osallistuaksesi.

◬◬◬ PERJANTAI ◬◬◬

12.15-13.15 LETKEÄ LANTIO
Tutun ohjaajamme Kipan näytetuntina Lentävän Maton vakiotunneista tuttu lantion seudulle keskittyvä ilmajoogaharjoitus

13.30-14.45 POWER FLOW
Lentävässä Matossa ohjaamisen juuri aloittanut Essi Niemenmaa ohjaa voimauttavan flow-harjoituksen.

19.15-20.15 MEDITAATIO
Vierailevan ohjaajan Jannen opastuksella tiibetin buddhalaisiin opetuksiin perustuva meditaatiotyöpaja.
2500 vuoden ajan tästä meditaatiosta on puhuttu tapana tulla takaisin maan pinnalle. Siinä ei ole kyse transsitiloista, rauhallisesta mielentilasta tai keskittymisestä tunnetilaan, joka on ollut jumissa kehossa lapsuudesta asti. Tai siitä, että pyritään saavuttamaan korkeampi ja parempi mielentila.
Kuten me kaikki tiedämme, maan pinnalle tuleminen voi olla kivuliasta – se voi olla vaikeaa ja haastavaa. Se ei ole helppoa. Tämä vaatii itsekuria, ja se vaatii myös sitoutumista – ei millekkään uskonnolle, säännöille, organisaatiolle tai opettajalle. Sitoutumista sille, että olet rehellinen itsellesi.

◬◬◬ LAUANTAI ◬◬◬

9.00-10.30 MEDITAATIO
Vierailevan ohjaajan Jannen opastuksella tiibetin buddhalaisiin opetuksiin perustuva meditaatiotyöpaja.
2500 vuoden ajan tästä meditaatiosta on puhuttu tapana tulla takaisin maan pinnalle. Siinä ei ole kyse transsitiloista, rauhallisesta mielentilasta tai keskittymisestä tunnetilaan, joka on ollut jumissa kehossa lapsuudesta asti. Tai siitä, että pyritään saavuttamaan korkeampi ja parempi mielentila.
Kuten me kaikki tiedämme, maan pinnalle tuleminen voi olla kivuliasta – se voi olla vaikeaa ja haastavaa. Se ei ole helppoa. Tämä vaatii itsekuria, ja se vaatii myös sitoutumista – ei millekkään uskonnolle, säännöille, organisaatiolle tai opettajalle. Sitoutumista sille, että olet rehellinen itsellesi.

11-12 LOTAN LAULUPIIRI
Sharanamista tuttu Lotta Karppi, (musiikkipedagogi ja muusikko) pitää laulupiirin, missä laulamme mantroja ja runolauluja. Lauluja, joilla saamme yhteyden omaan sisimpään. Aäni on sielun värähtelyä, joka tuo harmonista oloa, rentoutta ja virittää koko olemuksemme läsnäolon ja rakkauden vireeseen. Et tarvitse lauluosaamista osallistuaksesi.

12.15-13.15 HIGH ON YOUR OWN SUPPLY
Breathingman, eli tutummin Arttu ohjaa synttäreiden teemaan sopivan, aktivoivan ja ilahduttavan hengitystyöpajan

13.30-15.30 SYDÄNPIIRI NAISILLE
Ikiaikaisen piirityöskentelyn hengen mukaisesti, istahdamme yhteiseen luottamuksen tilaan, jakamaan ja kuulemaan asioita sydämestämme. Piirissä jokainen saa vuorollaan puheenvuoron, hetken tulla näkyväksi, muiden kuunnellessa. Jokainen nainen, naiseksi itsensä kokeva, kaiken ikäisenä – olet tervetullut!
Piiriä kannattelee Miia Rautio

15.45-17.45 (NAISTEN) RÄPPITYÖPAJA
Naisille suunnattu räppityöpaja, jossa tarjotaan räppäämisestä kiinnostuneille ja sitä aloitteleville vinkkejä niin kirjoittamisen, rytmityksen kuin freestyle-räppäämisen suhteen. Myös miehet ovat tervetulleita osallistumaan!
Rap liikkuu puheen, proosan, runouden ja laulun harmaalla alueella ja sen voima perustuu vapauteen päästä pukemaan ajatuksiaan sanoiksi. Kirjoitetun lyriikan lisäksi rappiin kuuluu myös lyriikan lausuminen ja rytmittäminen ääneen, eli ns. performatiivinen elementti, jossa äänen käyttö ja esiintyminen tukevat tekstin sisältöä.
Rap on genrenä hyvin miesvaltainen ja kappaleiden aihepiirit ovat usein heteroseksuaalisen matriisin sekä miehisen maailmankuvan sävyttämiä. Samalla räppi on kuitenkin todellista Do It Yourself -musiikkia, jossa voi halutessaan haistattaa säännöille pitkät, ja siksi onkin korkea aika rikkoa genren yksipuolista sukupuolijakaumaa.
Työpajaa vetävät patinoituneet räppärit Marleena Arianna, KVP ja LokkiJay.