Yin + Äänimaljat – Chakrat

Su 17.2. klo 18:30 – 20:30

Lentävän Maton 4v. synttäriviikko huipentuu sunnuntai-iltana 17.2. rakastettuun Yin + Äänimaljat -työpajaan! Yin + Äänimaljat on ainutlaatuinen, kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti hoivaava yhdistelmä Yin joogaa sekä äänihoitoa. Äänivärähtelyt saavat kehon nesteet liikkeelle ja hermoston aktivoitumaan. Äänet ulottuvat syvälle jokaiseen soluun rentouttaen ja puhdistaen. Harjoituksen päättää äänimaljarentoutus.

Tällä kertaa Yin + Äänimaljat -harjoituksen teemana on chakrat. Chakrat ovat elimistömme energiakeskuksia ja ne liittyvät mm. joogafilosofiaan. Chakroihin liittyy ajatus energian virtaamisesta ja jokaisella seitsemällä chakralla on oma merkityksensä ihmisen fyysisessä ja henkisessä hyvinvoinnissa. Käymme asanoiden kautta läpi seitsemän chakraa ja niihin liittyviä tunteita. Harjoitus tulee kohdistumaan koko kehon alueelle.

Harjoituksen aikana tiibetiläiset äänimaljat sekä gongi johdattavat kauniiseen äänimaailmaan. Jokainen äänimalja resonoi yhden tai useamman chakran kanssa.

Tule sellaisena kuin olet! Sinulla ei tarvitse olla kokemusta joogasta, äänimaljoista tai chakroista.

Huomioithan, että äänimaljarentoutus ei sovi psykoosiherkille henkilöille ja suosittelen harkintaa osallistumisessa, jos olet raskaana ja raskaus ei ole sujunut ongelmitta. Voit kysyä rentoutuksen sopivuutta viestillä: marinisonen.wellness@gmail.com

Joogaa ohjaa Mia Moilanen ja äänimaljoja soittaa Mari Nisonen.

Hinta: 36/30 € (alennettu hinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset & joogakortin halitijat)
tai 3 käyntiä 10-kortista