Viisi Elementtiä ja Jooga -kurssi

Tiistaisin 5.2. – 5.3. klo 18:10 – 20:10

Lentävä Matto ja YogArt tarjoavat sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden perehtyä Kiinalaisen lääketieteen viisauteen yhdistäen se joogaan. Kurssin vetäjä Leena Saha on Perinteisen Kiinalaisen lääketieteen ammattilainen, ohjaustoiminnan artenomi sekä joogan ja taideterapeuttisten menetelmien ohjaaja.

Kurssilla perehdytään Kiinalaisen lääketieteen viiteen elementtiin – mitä ne tarkoittavat ja mitkä ovat niiden tärkeimmät tehtävät. Tämän pohjalta rakennamme joogaharjoituksen aina kyseistä elementtiä tukevaksi, jokainen tapaaminen sisältää siis elementtiin kuuluvan joogaharjoituksen. Kurssi sopii sinulle, jos haluat ymmärtää paremmin Kiinalaisen lääketieteen periaatteita sekä haluat oppia soveltamaan niitä joogassa. Mukaasi saat kirjalliset oppimateriaalit.

Kurssi on viiden kerran kokonaisuus, yhteensä 10h.
Tapaamiskerrat:
1. TULI
2. MAA
3. METALLI
4. VESI
5. PUU

Kurssi järjestetään pienryhmänä, mukaan mahtuu ainoastaan 8 henkeä!
Hinta 149€
Lunasta paikkasi suoraan holvista:https://holvi.com/shop/lentavamatto/section/kurssit/

Kurssin voit maksaa myös SMARTUM, ePassi, Tyky ym. liikunta- ja kulttuurieduilla! Lähetä tällöin sähköpostia osoitteeseen info@lentavamatto.fi ja voit maksaa kurssin paikan päällä.