Irti stressistä! -kurssi

Torstaisin 31.1. – 14.2. klo 18:30 – 20:30

Kuvittele miltä tuntuisi kevyt olemus ja iloinen mieli.

Loppuvuonna suuren suosion saavuttanut Irti Stressistä! -kurssi tulee jälleen – valmiina tuulettamaan keho-mielemme kevyemmäksi arjen ahtaudesta!

Kurssi on kolmen 2h-kerran kokonaisuus torstaisin 31.1.-14.2.
Varaa nopeasti menevät paikat suoraan Holvista: https://holvi.com/shop/lentavamatto/section/kurssit/

Tässä uudessa, laajennetussa kurssikokonaisuudessa pureudumme yhä syvemmin stressin ytimeen ja ravistelemme sitä irti aina juurista alkaen.

STRESSI – MITÄ SE ON?
Stressi on kehomme luonnollinen tapa reagoida vaativiin tai uhkaaviin tilanteisiin. Stressireaktiossa elimistö erittää stressihormoneja (mm. adrenaliini ja kortisoli), jolloin suorituskyky paranee hetkeksi. Reaktio voi kuitenkin pitkittyä ja jäädä kehoomme, jolloin keho alkaa kärsiä. Se karsii pois kaiken ylimääräisen ja alkaa heikentää näin immuunipuolustusta, lihasten rakennusta, mielikuvitusta, harkintakykyä ja empatiaa. Niinpä pitkittynyt stressi voi jopa tappaa elämänilomme ja rajoittaa kehomme luonnollista toimintaa. Pitkittyneen stressin purkamiseen on kuitenkin keinoja.

KURSSIN SISÄLTÖ
Tämä kurssi karistaa kehoon kertyneet jännitykset tiehensä ja vapauttaa pitkäaikaista stressiä tehokkaasti. Opit kuinka vapauttaa kehosi stressitiloja myös arjessa ja vaikka kesken työpäivän. Hyödynnämme erilaisia liikeharjoituksia sekä tärinäterapiaa, jotka purkavat lihaksiin kertyneitä jumeja ja laittavat energian kiertämään. Teemme toimivia ja puhdistavia hengitysharjoituksia (pranayama), jotka rauhoittavat ja tasapainottavat hermostoa sekä mieltä. Tunnin lopuksi käymme meditaatioharjoitukseen. Meditaatio laskee kehomme kortisoli (ns.stressihormoni) -tasoja sekä rauhoittaa mantelitumakkeen toimintaa, millä on välitön vaikutus hormonitoimintaamme. Tämä harjoituskokonaisuus toimii kuin taika. Tule mukaan löytämään olemisesi keveys!

Hinta 89/79€ (alennettu hinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset & joogakortin haltijat)

Saavu tunnille mukavassa vaatetuksessa, jossa on helppo liikkua. Tarvittavat välineet löydät paikan päältä.

Lämpimästi tervetuloa,
ohjaajasi Miia Rautio (YTTC500hr)

SMARTUM ym. liikunta- ja kulttuuriedut:
Jos haluat osallistua kurssille ja maksaa sen liikunta- ja kulttuurieduilla/-seteleillä (epassi, tyky, ym.), voit ilmoittautua kurssille sähköpostitse ja maksaa kurssin paikan päällä! Ilmoittautumiset: info@lentavamatto.fi