Meditaatio tutuksi -kurssi

Tiistaisin 30.1. – 20.2. klo 19:00 – 20:15

Paljon kysyntää herättänyt Meditaatio tutuksi -kurssi saa uuden ryhmän keskiviikkoiltoihin! Tammikuun alun ryhmä täyttyi hujauksessa, joten toimi nopeasti ja varaa oma paikkasi alta löytyvän linkin kautta!

Kurssi on neljän kerran kokonaisuus, jossa tutustutaan meditaatioon harjoitteiden ja teorian avulla. Kurssilla saat omakohtaisen kokemuksen meditaatiosta ja siitä millaiset mielentilat ovat meille hyödyllisiä ja millaiset vahingollisia. Meditaatio auttaa vähentämään stressiä, levottomuutta ja ahdistuneisuutta sekä lisäämään tyyneyden, rentouden ja vaivattoman ilon kokemusta. Kurssi sopii niin vasta-alkajille kuin jo aiempaa kokemusta omaaville.

Kurssilla opit muun muassa:
Tietoinen lepo (Yoga Nidra)
Kehon täysi rentouttaminen vajoamatta syvään uneen tai unennäköön.

Vuorosierain hengitys (Nadi Shodhana Pranayama)
Energian ohjaaminen ns. keskikanavaan. Selkeyttää mieltä ja edistää terveyttä.

Mielentyyneys meditaatio (Samatha)
Keskittymisen ja rentoutumisen yhdistäminen tarkkaavaisuuden avulla.

Oivallus meditaatio (Vipassana)
Avoimen, minättömän, luonnollisen tilan tunnistaminen.

Hinta: 50/45€ (alennettu hinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset & joogakortin haltijat – varaudu esittämään todistus)

Ohjaajana toimii Ville Räisänen
”Aloitin meditaation opiskelun ja päivittäisen harjoittamisen n. 15 vuotta sitten. Olen opiskellut sekä buddhalaisia (zen, vajrayana) että joogisia (kundaliini) mielen ja tietoisuuden harjoittamisen perinteitä.”