Astangajoogan perusteet

La 26.1. & su 27.1. klo 9:00 – 11:00

Kurssi sisältää lisäksi yhden käynnin Astangajoogan viikkotunnille!

Astangajooga on dynaaminen, hengityksen tahdissa tehtävä joogalaji, joka kehittää monipuolisesti sekä kehon voimaa että notkeutta samalla tasapainottaen mielen liikkeitä. Kurssilla käydään läpi rauhallisella tahdilla astangajoogan perusteet ja harjoituksen taustalla olevaa filosofiaa. Astangajoogaharjoitus opitaan alkeista alkaen, joten kurssi sopii sekä ensikertalaisille että jo astangajoogaan tutustuneille harjoitusta hiomaan ja syventämään. Kurssin jälkeen sinulla on hyvät valmiudet jatkaa astangajoogan harjoittelua viikkotunneilla ja omatoimisesti.

Tervetuloa löytämään astangajoogasta iloa, voimaa ja tasapainoa!

Hinta 45/40 euroa (alennettu hinta työttömät, opiskelijat, eläkeläiset & joogakortin haltijat).

Ohjaajana Anna Lammivaara
Anna on fysioterapeuttiopiskelija ja luontaisterapeutti, joka on viettänyt ison osan elämästään joogan parissa sekä ohjannut astanga-, hatha-, ja yin-joogaa vuodesta 2013 lähtien. Annan tavoitteena on tuoda säännöllisen joogaharjoituksen hyödyt kaikille mahdolliseksi. Ohjauksessa keskeistä on tarjota turvallinen, läsnäoleva sekä tasapainoinen, kuitenkin lempeästi omia rajoja kutkutteleva joogakokemus.