Äänikylpy

Ma 21.1. klo 19:15 – 20:15

Äänikylvyssä pääset irrottautumaan arjesta, hiljentymään hetkeen ja läsnäoloon tiibetiläisten äänimaljojen ja wind gongin kauniissa äänimaailmassa.

Äänimaljojen ja gongin kauniit soinnut johdattelevat syvän rentouden tilaan, unen rajamaille. Äänirentoutuksen sanotaankin vastaavan jopa kolmen tunnin unia! Ääniaallot vaikuttavat myös kehoon, mm. hermostoon, ja voivat tuntua rentoutuksen aikana fyysisesti luita myöten helpottaen päivän aikana tulleita jännityksiä. Ääniaalloilla voi olla myös myönteisiä vaikutuksia unen laatuun.

Tämä rentoutus sisältää lyhyen ohjatun meditaation nimeltään Viiden pilven mietiskelyharjoitus. Se on vanha kiinalainen mielen harjoitus, jonka avulla voi edistää energian virtausta tärkeisiin kehon toimintoja ylläpitäviin sisäelimiin. Mutta koska äänimaljat soivat koko rentoutuksen ajan, voit valita kuunteletko ohjausta vai antaudutko vain hetkelle ja äänien syleilyyn.

Äänikylpy ei sovi psykoosiherkille henkilöille ja raskaana oleville henkilöille suosittelen harkintaa jos raskaus ei ole ollut ongelmaton.

Ohjaaja Mari Nisonen on äänimaljahoitaja, akupunktiohoitaja, laillistettu hieroja ja pitänyt äänirentoutuksia vuodesta 2017.
Hinta 20/17€ tai 1,5 leimaa kymppikortista