Akrojoogan perusteet

Su 17.2. klo 13:15 – 15:45

Akrojooga saapuu Lentävään Mattoon jälleen! Ehkä joku muistaakin tämän huikean parivaljakon, Ramin ja Mian lentonäytöksen Mattomobiilin katolta Vegfesteiltä jo vuosia taannoin! 😍

Akrojooga on pareittain tai ryhmässä tehtävää akrobatiaa höystettynä joogasta lainatuilla liikkeillä. Akrojooga kehittää kehonhallintaa, tasapainoa, voimaa ja liikkuvuutta. Lajissa korostuvat myös yhdessä tekeminen ja kommunikaatio – hauskanpitoa ja naurua unohtamatta!

Tässä matalan kynnyksen perehdytystyöpajassa opit akrojoogan perusteet testaamalla erilaisia liikkeitä, siirtymiä ja tekniikoita turvallisessa ympäristössä. Työpaja antaa sinulle hyvän pohjan, jonka avulla pystyt jatkamaan akrojoogan harjoittelua. Harjoitukset tehdään 2-3 hengen ryhmissä eikä omaa paria tarvitse olla mukana. Työpaja sopii niin vasta-alkajille kuin muutaman kerran akrojoogaa jo kokeilleille.

Ohjaajina toimivat Mia ja Rami. He ovat harrastaneet akrojoogaa yli neljän vuoden ajan ja jäivät heti ensimmäisestä kerrasta koukkuun. He ovat harjoitelleet useiden suomalaisten sekä ulkomaisten akrojoogaopettajien kanssa. Mialla on myös pitkä joogatausta (muun muassa astangajoogasta) ja Ramilla on vuosien kokemusta muun muassa kehonpainoharjoittelusta. Molemmat ovat myös intohimoisia kiipeilijöitä ja näkevät lajeissa paljon yhtäläisyyksiä: kehonhallinta, lapsenomainen leikkimielisyys ja uteliaisuus ovat molemmissa lajeissa vahvasti läsnä. Ohjaajat korostavatkin ilon ja naurun merkitystä harjoittelussa.

Lämpimästi tervetuloa!

Hinta 40/35€ (alennettu hinta opiskelijat, eläkeläiset, työttömät & joogakortin haltijat)
tai 3 leimaa 10-kortista