Puuelementti -workshop: jooga & akupunktio

Lauantaina 30.3. klo 10 – 12

Puuelementin (Maksa & Sappirakko) vuodenaika on kevät. Ominaista tälle ovat uudet alut ja ideat, liikkeelle paneva voima ja luovuus. Nyt on hyvä hetki hoitaa Maksaa.

Kiinalaisessa lääketieteessä Maksa on tärkeä tunne-elin. Kun Maksa on tasapainossa, Qi eli energia, Veri ja TUNTEET pääsevät virtaamaan vapaasti. Maksan epätasapainossa (Maksan Qin blokissa) puolestaan näiden vapaa virtaus estyy, joka tunnepuolella tarkoittaa myös jumia. Tämä ilmenee mm. turhautumisena, äkkipikaisuutena ja taipumuksena suuttua helposti. Tällaiseen tilanteeseen ihminen voi joutua voimakkaan elämänmuutoksen seurauksena. Myös pitkäaikainen viha, kauna ja katkeruus estää Maksan Qin vapaan virtauksen.

Maksan epätasapaino tulee esiin erityisesti keväällä, kun aurinko alkaa paistamaan ja luonto heräämään. Jos sinulla on tunne, ettet pysty heräämään ja kukoistamaan luonnon mukana vaan joku jumittaa sisällä, niin tämä workshoppi on sinulle!

Autamme Maksan Qin virtausta flowmaisen joogaharjoituksen avulla, joka tapahtuu sekä lattialla että silkillä. Harjoituksen kruunaamaan saat muutaman akupunktioneulan tukemaan Maksan toimintaa.

Ohjaajana Leena Saha/ www.yogart.fi

Hinta 36/30€ (alennettu hinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset & joogakortin haltijat)
Tai 3 leimaa 10-kortista