Avaa rintakehä ja vapauta hengitys – Eva Kiviluoma

Su 24.3. klo 16:15 – 18:15

Oletko huomannut, että olosi on ahdistunut, kun hengityksesi on jännittynyt? Tiesitkö, että kylkiluiden väliset intercostal-lihakset vastaavat 25% hengityskapasiteetistasi?

Tässä workshopissa avaamme rintakehää mehukkain taaksetaivutuksin ja avauksin matolla, puramme jännityksen hengityksestä lempein hengitysharjoituksin ja luomme vapauden tunteen koko kehoon rentoutuen. Kun hengitys on vapaa ja rintakehä avoin on myös mielessä vapaa ja kevyt tila.

Teemme fyysisen harjoituksen, joten ota mukavat vaatteet ja juomapullo. Muut välineet kuuluvat workshoppiin. Voit ottaa halutessasi oman maton.

Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus osallistua workshoppiin kanssani. Odotan tätä erityisen innolla, sillä asiat, jotka opetan ovat muuttaneet oman elämäni laadun radikaalisti parempaan. Toivottavasti nähdään!

Eva

Hinta 35€
Ohjaajana EVA KIVILUOMA
www.evakiviluoma.com

Eva (RYT 500, Purna Yoga) on Helsingissä asuva linjauspainoitteisen joogan opettaja, jonka intohimo on voimaannuttaa ihmisiä ottamaan vastuu omasta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistaan. Opettajana Eva on täysin läsnä oppilailleen ja hänestä huokuu rakkaus joogaa kohtaan. Tämä rakkaus kumpuaa omasta kokemuksesta; mitä Eva opettaa hän myös aidosti elää. Tule kohtaamaan inspiroiva opetus ja nauttimaan omaa unelmaasi tukevista työkaluista Evan kurssilla.

ILMOITTAUTUA voit ostamalla paikan verkkokaupastamme!

Työpajan voit maksaa myös SMARTUM, ePassi, Tyky ym. liikunta- ja kulttuurieduilla! Lähetä tällöin sähköpostia osoitteeseen info@lentavamatto.fi ja voit maksaa kurssin paikan päällä (Huom! verkkokaupassa ei tarvitse asioida tällöin lainkaan).