Meditaatio tutuksi -tunnit

Keskiviikkoisin 6.3. alkaen klo 17:40 – 18:50

Suuren kysynnän vuoksi Meditaatio tutuksi -kurssi muuttuu avoimeksi viikkotunniksi 6.3. alkaen! Mukaan ovat tervetulleet niin aiemmille Meditaatio tutuksi -kursseilla käyneet kuin uudet meditaatioon tutustujat. Tunnit ovat siis avoimia kaikille!

Meditaatio tutuksi -tunneilla tutustutaan meditaatioon harjoitteiden ja teorian avulla. Tunneilla tehdään samoja harjoitteita kuin aiemmilla Meditaatio tutuksi -kursseilla sekä syvennytään aiheisiin lisää. 

Meditaatio tutuksi -tunneilla opiskellaan:

1. Tietoista lepoa (Yoga Nidra) eli kehon täydellistä rentouttamista makuulla ja istuallaan vajoamatta uneen.

2. Mielentyyneys meditaatiota (Samatha) jossa yhdistämme keskittymisen ja rentoutumisen. Samatha rauhoittaa mieltä sekä kehoa ja vähentää stressiä ja levottumuutta.

3. Oivallus meditaatiota (Vipassana) jonka avulla saamme omakohtaisen kokemuksen avoimesta, minättömästä, luonnollisesta tilasta joka on vaivattamon ilon lähde ja mielen todellinen luonto.

Ohjaajana toimii Ville Räisänen
”Aloitin meditaation opiskelun ja päivittäisen harjoittamisen n. 15 vuotta sitten. Olen opiskellut sekä buddhalaisia (zen, vajrayana) että joogisia (kundaliini) mielen ja tietoisuuden harjoittamisen perinteitä.”

Hinta 12/10€ tai yksi käynti 10-kortista (alennettu hinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset & joogakortin haltijat)