Korpin Loitsulaulupiiri

Pe 22.2. klo 19:30 – 21:30

Nouse lempi maasta
Kasva lempi kuuhun
Nouse lempi minussa
Kasva lempi muuhun

Korpin loitsulaulupiirissä laulamme ”mantroja” omalla äidinkielellämme. Kalevalan suuntaan kumartelevat tekstit kuljettavat meidät lävitse erilaisten tunnetilojen, herkästä kaipauksesta väkevään voimaan ja laajentuneeseen rakkauteen.

Helmikuun loitsulaulupiirissä laulellaan lemmekkäitä loitsuja! ♥

Sävelmät ovat yksinkertaisia, ja jokainen pääsee varmasti kärryille parin kuuntelukerran jälkeen. Tärkeintä on oman äänen ilmaisu ja laulamisen ilo, ei niinkään se osuuko oikeaan sanaan tai nuottiin.

Illan lopuksi luvassa rentouttava rumpumatka.

Esilaulajana toimii lauluntekijä Noora Korppi kitaran ja rumpunsa säestyksellä. Musisoinnin ohella Noora toimii tunnetaitojen valmentajana. Häntä kiehtoo erityisesti intuitio, NLP, varjotyöskentely sekä sukujuurtemme vaikutus siihen, keitä tänään olemme. Hae YouTubesta “Noora Korppi”, jos haluat tutustua etukäteen paremmin. 🙂

Osallistumismaksu on 20€ – 30€ oman tilanteesi ja sen mukaan, miten antoisaksi koit illan itsellesi. Halutessasi voit varmistaa paikkasi ilmoittautumalla etukäteen Lentävän maton ajanvaraussysteemissä.

Voit myös tulla suoraan paikalle ilman ilmoittautumista. Varaathan hetken aikaa rauhoittumiselle ja saavut paikalle mielellään 10 minuuttia ennen aloitusta.