Ylösalaisin! -käsilläseisontaworkshop (Tiina Ahokas)

Su 24.2. klo 16:15 – 18:15

Kiinnostaako käsilläseisonta (ja päälläseisonta) osana joogaharjoitustasi tai treeniäsi?

Tässä workshopissa käymme läpi inversioiden perusteita alkaen oikeiden lihasryhmien aktivoinnista, ylösalaisinasentoihin liittyvien pelkojen ylittämisestä ja ranteiden huoltamisesta. Sinun ei tarvitse olla koskaan ennen seissyt käsilläsi/päälläsi eikä sinun tässä workshopissa vielä tarvitse päätyä täysin ylösalaisin. Mielenkiinto aihetta kohtaan riittää. Sinulla on kuitenkin hyvä olla sen verran potkua hartioissa ja keskivartalossa, että jaksat olla ainakin minuutin lankussa ja muutaman minuutin alaspäin katsovassa koirassa.

Käsillä- ja päälläseisonta vahvistavat lihaksia, niveliä ja koordinaatiota tehokkaasti ja monipuolisesti. Ne parantavat liikkuvuutta ja tekevät hyvää selkärangalle. Joogaperinteessä ylösalaisinasentojen katsotaan vaikuttavan tasapainottavasti myös psyykeen, energiankiertoon ja hormonitoimintaan. Ennen kaikkea: ylösalaisin meno on HAUSKAA. Vaikeaa, haastavaa, mutta hauskaa. Tulet epäonnistumaan usein, mutta se kuuluu harjoitteluun – epäonnistu uusilla tavoilla, epäonnistu tyylikkäästi, edistyt silti koko ajan, kun harjoittelet!

Saat evääksi valmistavia harjoituksia, joiden kautta voit jonain päivänä onnistua inversioissa.

Ota vesipullo mukaan!

Ohjaajana Tiina Ahokas, FM, kalevalainen jäsenkorjaaja, RYT200-joogaopettaja sekä akrobatiaharrastaja.
https://tiinaahokas.fi/

Jos epäilet, sopiiko workshop sinulle, kysy asiasta viestitse Tiinalta: tiina.m.ahokas@gmail.com

Hinta 35,00€
Ilmoittautumiset Holvi -verkkokauppamme kautta.

Työpajan voit maksaa myös SMARTUM, ePassi, Tyky ym. liikunta- ja kulttuurieduilla! Ilmoittautumisena riittää tällöin pelkkä sähköpostin lähettäminen osoitteeseen info@lentavamatto.fi ja voit maksaa kurssin paikan päällä (Huom! Tämä ei vaadi holvissa asiointia lainkaan)