Meditaatio tutuksi -kurssi

Keskiviikkoisin 6.3. – 27.3. klo 17:40 – 18:50

Suuren suosion saavuttanut Meditaatio tutuksi -kurssi aloittaa kevään neljännen ryhmänsä! Toimi nopeasti ja varaa paikkasi ajanvarausjärjestelmämme kautta, aiemmat ryhmät ovat täyttyneet hetkessä (riittää, kun ilmoittaudut ensimmäiselle tunnille).

Kurssi on neljän kerran kokonaisuus, jossa tutustutaan meditaatioon harjoitteiden ja teorian avulla. Kurssilla saat omakohtaisen kokemuksen meditaatiosta ja siitä millaiset mielentilat ovat meille hyödyllisiä ja millaiset vahingollisia. Meditaatio auttaa vähentämään stressiä, levottomuutta ja ahdistuneisuutta sekä lisäämään tyyneyden, rentouden ja vaivattoman ilon kokemusta. Kurssi sopii niin vasta-alkajille kuin jo aiempaa kokemusta omaaville.

Kurssilla opit muun muassa:
Tietoinen lepo (Yoga Nidra)
Kehon täysi rentouttaminen vajoamatta syvään uneen tai unennäköön.

Vuorosierain hengitys (Nadi Shodhana Pranayama)
Energian ohjaaminen ns. keskikanavaan. Selkeyttää mieltä ja edistää terveyttä.

Mielentyyneys meditaatio (Samatha)
Keskittymisen ja rentoutumisen yhdistäminen tarkkaavaisuuden avulla.

Oivallus meditaatio (Vipassana)
Avoimen, minättömän, luonnollisen tilan tunnistaminen.

Hinta: 50/45€ (alennettu hinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset & joogakortin haltijat – varaudu esittämään todistus)

Ohjaajana toimii Ville Räisänen
”Aloitin meditaation opiskelun ja päivittäisen harjoittamisen n. 15 vuotta sitten. Olen opiskellut sekä buddhalaisia (zen, vajrayana) että joogisia (kundaliini) mielen ja tietoisuuden harjoittamisen perinteitä.”