Fascia venyttely + syvähengitys: 2,5 h special workshop

Lauantaina 10.11 klo. 14:00 – 16:30

Artun ja Samulin suosittu ja kehuttu työpaja, jossa Fascia-kehonavausharjoitteet ja itämaiset syvähengitystekniikat yhdistyivät uudella tavalla.

Hinta: 40 euroa.
Paikat varataan ostamalla lippu Holvista:
https://holvi.com/shop/lentavamatto/product/e448e658c28d54fb40e89ea87dd17273/

HUOM. Jos haluat maksaa liikuntaseteleillä:
SMARTUM, TYKY, edenred…
voit varata paikan lähettämällä spostia osoitteeseen: Info@lentavamatto.fi

Kaksi ja puolituntisessa työpajassa opit:

1) Fascia-venyttelysarjan, joka tuo hyvän olon lisäksi liikkuvuutta kehoon. Sarjaa voisi kuvata joogan ja venyttelyn välimuotona, joka sopii kaikille iästä tai kuntotasosta riippumatta.

2) Syvähengitysosiossa opit rennon ja kokonaisvaltaisen tavan hengittää arjessa. Lisäksi teemme voimakkaampia hengitysharjoituksia, jotka lisäävät suorituskykyä ja katkaisevat stressin tehokkaasti. Aiempaa kokemusta hengittämisestä ei tarvita;)

3) Työpaja päätetään ihanaan Syvärentoutukseen ja kotimatkalle otetaan mukaan hyvä olo ja tekniikat, joita voit harjoittaa itsenäisesti myös työpajan jälkeen.

4) Lisäksi saat sähköpostiisi linkit opetusvideoihin joiden avulla voit helposti jatkaa harjoittelua omatoimisesti kurssin jälkeenkin.

Kurssin ohjaajat:

Hyvinvointi- ja terveysvalmentaja Samuli Perälä on valmentanut 10 vuoden ajan huippu-urheilijoita, sekä kokonaisvaltaisesta terveydestä kiinnostuneita ihmisiä eri puolilla Suomea. Samulilla on myös maailmanmestaruus voimannostosta. ”Mun intohimo on löytää keinoja kehon ja mielen palauttamiseksi niiden luonnolliseen tilaan.” -Samuli-

”Breathingman” Arttu Lipsonen omaa pitkän kokemuksen hengitysharjoituksista eri traditioissa ja on hakenut hengitysoppia mm. Mexikosta, Yhdysvalloista ja Intian Himalajalta. Arttu vetää yksityis- ja yritystuntien lisäksi Hengityskerhoa Lentävässä Matossa sekä erilaisia työpajoja hengitystekniikoihin liittyen.
Tietoa hengityksestä ja sen hyödyistä Arttu jakaa myös sivustollaan: www.breathingman.fi ja facessa: www.facebook.com/breathingman.fi.