Thai Yoga Hieronta -workshop

La 6.10. klo 14:00 – 17:00

Suosittu workshop pitkästä aikaa Lentävässä Matossa; Thai jooga hieronta Mikko Lehtolan opeissa.

Workshopin tarkoituksena on tarjota osallistujille käytännönläheinen kokemus niin Thai Yogan vastaanottamisesta kuin tekemisestäkin. Lähestymistavassa tulee yhteen Aasiasta alkunsa saaneiden hoitomuotojen ymmärrys kehosta holistisena kokonaisuutena ja Yoga tradition syvä viisaus asana -perinteestä. Kyseisen workshopin luonteeseen ja tapaan toteuttaa Thai Yoga hierontaavaikuttaa myös ohjaajan omat opinnot mm. Osteopatian tekniikoiden parissa sekä usko kuuntelevan kosketuksen voimaan.

Workshopit soveltuvat kaikille eikä aikaisempi kokemus ole tarpeen. Workshopissa jokainen osallistuja pääsee vastaanottamaan ja tekemään noin tunnin mittaisen hieronnan.

Kouluttaja Mikko Lehtola. Hinta 30 euroa.

Paikkoja rajoitetusti, joten toimi nopeasti. Voit tulla parin kanssa tai ilman!