Jagaspace Gong SPA -soundhealing

Ke 12.12. klo 19:15 – 20:45

GONG SPA:
Äänikylpy saattaa sinut syvärentouttavalle matkalle puhdistaen mieltäsi ja kehoasi. GongSPA kylvyssä rentoudutaan mukavasti selinmakuulla. Hoitajien soittamat äänet luovat ympärillesi turvallisen maailman, jossa on helppo päästää irti kehon ja mielen jännitystiloista. Soittimien äänivärähtely hieroo ja hoitaa kehoasi aina solutasolle asti.

GONGI – yksi maailman vanhimmista soittimista, se auttaa sinua saavuttamaan syvän rentoutumisen tilan. Oriental-filosofian mukaan Gongin orgaaniset äänet auttavat eroon peloista ja muista negatiivisista tunteista. Gongin äänet tyhjentävät ja tasapainottavat aivojen aaltoja. Tämä lisää luovuutta ja moninkertaistaa immuunijärjestelmän toimintaa.
Gongien lisäksi äänikylvyssä pääset kuulemaan:
Kaushalyan-kaunista ääntä, viulua, tiibetiläisiä soivia kulhoja, harmoonia
Alexin-rumpuja, kristallikulhoja, planetaarisia gongeja (Aurinko, Venus, Mars, Luominen)

Kaushalya ja Alex ovat oppineet gongimestari Don Conreauxilta (Yogi Bhajanin opetuslapsi).
Viron musiikki- ja teatterikorkeakoulusta valmistuneet musiikkiterapeutit Kaushalya ja Alex tekevät työtään antaumuksella ja suurella sydämmellä. Korkeakoulu opintojen lisäksi he ovat syventyneet ääniterapian saloihin ja tekniikoihin niin Gongi mestari Don Conreauxin kuin Tiibetiläisten munkkienkin kanssa.

Saavuthan paikalle 10-15 minuuttia aikaisemmin, niin pääsemme aloittamaan aikataulun mukaan 🙂

HINTA 30 euroa, alennettu hinta työttömät, eläkeläiset, opiskelijat -10 %

Linkkejä ja lisätietoa:
www.jagaspacegongspa.com
www.facebook.com/JagaspaceGongSPA

TERVETULOA!!