Joulurauhan julistus – Silta stressistä rauhaan

La 22.12. klo 18:00 – 19:30

Joulurauhan julistus on ainutlaatuinen matka stressistä joulun tyyneyteen. Ohjatun meditaation ja suloisten sointujen saattelemana voit antaa itsellesi luvan päästää irti arjen hälinästä, ja laskeutua joulun rauhaan. Tämän puolitoistatuntisen aikana Antti (tunnetaitojen kouluttaja, lepomieli.fi) johdattaa niin mielesi, kuin kehosi rentouden tilaan ohjatussa meditaatiossa Riian (riia.fi) säestäessä häntä. Voit rentoutua pehmeästi silkissä roikkuen, tai maaten joogamatolla viltin alla, pää pehmeällä tyynyllä. Unohda hetkeksi kiire ja hälinä, joululahjat, siivoukset, jätä lanttulaatikko uuniin ja anna itsellesi aikaa, se lienee kuitenkin arvokkain lahja, jota voimme itsellemme (tai toisillemme) jouluna antaa. Ja siitä kai joulussa kuitenkin pohjimmiltaan on kysymys: rauhasta, rakkaudesta, yhdessä olemisesta ja pysähtymisestä sen äärelle mikä on tärkeintä. 

Tapahtumaan voit osallistua kahdella rastilla 10-kortista tai 20€ maksulla. 

Lämpimästi ja ihanasti toivotamme teidät tervetulleeksi kynttilän lämpöön ja tunnelman syleilyyn. Otetaan yhdessä vastaan todellinen Joulu ♥