Joululahja: Ilmainen hengitysworkshop – Breath, Groove & Relax!

La 22.12. klo 12 – 13:30

Lentävän Maton ja Breathingmanin Joululahja sinulle: Ilmainen hengitysworkshop – Breathe, Groove and Relax!

Vaikeuksia rentoutua? Keho jumissa? Stressiä? Nyt lähtee!

Breathe, Groove and Relax! -workshop yhdistää itämaisia hengitystekniikoita, kehollisia liikkeitä ja musiikkia uudella tavalla. Harjoitus avaa kokonaisvaltaisesti kehoon ja mieleen kasaantuneita jännityksiä vahvalla, mutta lempeällä otteella. Kokemuksesta muodostuu voimakkaasti puhdistava ja tunnin jälkeen viet kotiin syvästi uudistuneen ja rentoutuneen olon.

Harjoitus sopii kaikille perusterveille ihmisille. Jos kuitenkin epäilet harjoituksen sopivuutta itsellesi, juttele ohjaajan kanssa ennen tunnin alkua.

Tapahtuman ohjaaja on hengitysvalmentaja ”Breathingman” Arttu Lipsonen, jolla on pitkä kokemus hengitysharjoituksista eri traditioissa. Arttu on hakenut jooga- ja hengitysoppia mm. Meksikosta, Yhdysvalloista ja Intian Himalajalta. Lentävän Maton Hengityskerhon, yksityistuntien ja sekä yritystapahtumien lisäksi Arttu jakaa hengitystietoa sivustollaan:
www.facebook.com/breathingman.fi.

Hinta: Lentävä Matto ja Breathingman.fi tarjoaa tämän työpajan Joululahjaksi maksutta! 🙂
Mukaan mahtuu 20 ensimmäistä. Vappuna paikat varattiin tunnissa eli varaa paikkasi heti!