Fascia venyttely & syvähengitys – Special workshop

Loppiaisena Su 6.1. klo 14:00 – 16:30

 

Vuosi tulee täyteen, kun Arttu ja Samuli vetivät ensimmäisen kerran supersuositun työpajansa! Älä jahkaile tälläkään kertaa osallistumisesi kanssa, paikat menevät tuttuun tapaan nopeasti! 😉

FASCIA-VENYTTELY JA SYVÄHENGITYS
Artun ja Samulin työpajassa yhdistyvät Fascia-kehonavausharjoitteet sekä itämaiset syvähengitystekniikat uudella tavalla. Tässä 2,5-tuntisessa työpajassa opit:

1) Fascia-venyttelysarjan, joka tuo hyvän olon lisäksi liikkuvuutta kehoon. Sarjaa voisi kuvata joogan ja venyttelyn välimuotona, joka sopii kaikille iästä tai kuntotasosta riippumatta.

2) Syvähengitysosiossa opit rennon ja kokonaisvaltaisen tavan hengittää arjessa. Lisäksi teemme voimakkaampia hengitysharjoituksia, jotka lisäävät suorituskykyä ja katkaisevat stressin tehokkaasti. Aiempaa kokemusta hengittämisestä ei tarvita 😉

3) Työpaja päätetään ihanaan Syvärentoutukseen ja kotimatkalle otetaan mukaan hyvä olo ja tekniikat, joita voit harjoittaa itsenäisesti myös työpajan jälkeen.

4) Lisäksi saat sähköpostiisi linkit opetusvideoihin, joiden avulla voit helposti jatkaa harjoittelua omatoimisesti kurssin jälkeenkin.

KURSSIN OHJAAJAT:
Hyvinvointi- ja terveysvalmentaja Samuli Perälä on valmentanut 10 vuoden ajan huippu-urheilijoita, sekä kokonaisvaltaisesta terveydestä kiinnostuneita ihmisiä eri puolilla Suomea. Samulilla on myös maailmanmestaruus voimannostosta. ”Mun intohimo on löytää keinoja kehon ja mielen palauttamiseksi niiden luonnolliseen tilaan.” -Samuli-

”Breathingman” Arttu Lipsonen omaa pitkän kokemuksen hengitysharjoituksista eri traditioissa ja on hakenut jooga-ja hengitysoppia mm. Meksikosta, Yhdysvalloista ja Intian Himalajalta. Arttu vetää yksityis- ja yritystuntien lisäksi Hengityskerhoa Lentävässä Matossa. Ilmaista tietoa hengityksestä ja sen hyödyistä löydät:
www.facebook.com/breathingman.fi ja
www.breathingman.fi -sivustoilta.

Hinta: 40 euroa.
Lunasta paikkasi suoraan Holvista: https://holvi.com/shop/lentavamatto/section/workshopit/