Yin + Äänimaljat – Lantion Avaaminen

Pe 8.2. klo 18:00 – 20:00

Elämme vesielementin vuodenaikaa. Helmikuun kahden tunnin Yin + Äänimaljoissa keskitymme lantion avaamiseen. Samalla stimuloimme vesielementtiin liittyviä munuais- ja virtsarakkomeridiaaneja, jotka vaikuttavat syvälle kehon sisimpään ja vahvistavat meidän perusturvallisuuden tunnetta. Niitä tuleekin nyt helliä ja hoivata.

Harjoituksen aikana tiibetiläiset äänimaljat ja gongi johdattavat kauniiseen äänimaailmaan. Äänimaljojen äänivärähtelyt saavat kehon nesteet liikkeelle ja hermoston aktivoitumaan. Äänet ulottuvat syvälle jokaiseen soluun rentouttaen ja puhdistaen. Harjoituksen päättää äänimaljarentoutus.

Huomioithan, että äänimaljarentoutus ei sovi psykoosiherkille henkilöille ja suosittelen harkintaa osallistumisessa, jos olet raskaana ja raskaus ei ole sujunut ongelmitta. Voit kysyä rentoutuksen sopivuutta viestillä (marinisonen.wellness@gmail.com).

Joogaa ohjaa Mia Moilanen ja äänimaljoja soittaa Mari Nisonen.

Hinta: 36/30 € (alennettu hinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset & joogakortin halitijat)
tai 3 käyntiä 10-kortista