Läsnäoloa itselle – 2h syvärentoutusvenyttely

Lauantaina 19.1. klo 10:30 – 12:30

Pysähdy. Hengitä. Ole läsnä hetkessä ja kehossasi. Venytä lempeästi.

Tervetuloa ottamaan viikonloppu vastaan tietoisesti läsnä olemalla; rentoutumaan, ja tämän kautta syvävenyttämään auki niin kehoasi kuin mieltäsi!

Tässä erityispitkässä syvärentoutusvenyttelytyöpajassa tehdään hitaita, avaavia liikkeitä ja venytyksiä omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Syvä hengitys, rentoutuneisuus ja läsnäoleminen ovat olennaisesti mukana venytyksissä – unohtamatta lempeyttä ja myötätuntoa itseä kohtaan. Kahden tunnin aikana käymme rauhallisesti läpi koko kehon.

Työpaja alkaa rentoutumisen ääreen pysähtymisellä ja rauhoittavalla hengitysharjoituksella, jonka jälkeen jatkamme kehon lempeään availuun. Päätämme tämän kaksituntisen ohjattuun loppurentoutukseen. Ohjaaja käy lempeästi avustamassa venytyksiä osallistujan suostumuksella.

Lämpimästi tervetuloa mukaan juuri sellaisena kuin olet ♥

Ohjaaja: Siiri
Hinta: 30/25 euroa tai 2,5 leimaa kymppikortista (alennettu hinta työttömät, opiskelijat & eläkeläiset)