Tui Na -hierontaa lasten uniongelmiin – Opastus kotihoitoon

La 19.1. klo 15:30 – 17:30

Ota lapsesi mukaan ja tule oppimaan Tui Na -hieronnan tekniikoita helpottamaan lasten uniongelmia. Jos kurssilla jää aikaa, perehdymme hieman myös muihin teemoihin, kuten vatsavaivoihin. Mukaan mahtuu vain 8 aikuinen-lapsi paria, varaa paikkasi pian!

Opit muutamia helppoja hierontatekniikoita ja saat kotihoito-ohjeet. Voit tulla myös ilman lasta, mutta parhaiten muistat oppimasi, kun kokeilet käytännössä juuri sille lapselle, jota aiot kotonakin myöhemmin hoitaa. Paras ikä kurssille osallistuville lapsille on vauvat ja kouluikäiset.

Tui Na -hieronta on kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva hellä hoitomuoto, jolla voidaan auttaa monenlaisissa vaivoissa. Esimerkiksi levottomuudessa, uniongelmissa, vatsavaivoissa ja yleisen puolustuskyvyn paranemisessa. Se mm. lisää verenkiertoa ja rentouttaa. Hoito sopii aivan pienistä vauvoista noin kahteentoista ikävuoteen asti.
Tuinassa käsitellään mm. meridiaaneja ja akupunktiopisteitä hellästi sormenpäillä hieroen, sivellen tai muilla sormiotteilla. Yksi hoitokerta kestää n. 10-30min. lapsen iästä ja koosta riippuen.

Kurssilla käydään läpi hieman teoriaa, hierontaotteet ja alueet, sekä harjoitellaan tekemään ja suunnittelemaan hoito.

Voit ottaa mukaasi muistiinpanovälineet ja tarvittaessa eväitä. Ota mukaan oma viltti tai pyyhe ja lapselle sekä aikuiselle rennot vaatteet. Lapsille voi varata omia leluja yms. viihdykettä mukaan.

Ethän osallistu sairaana tartuntavaaran vuoksi.

Hinta 35€

Ohjaaja Mari Nisonen on perinteisen kiinalaisen lääketieteen akupunktiohoitaja, laillistettu hieroja ja kraniosakraaliterapeutti. Hänellä on hoitokokemusta jo yli kymmenen vuoden ajalta eri ikäisten ihmisten parista.