fbpx

Vapauta Alaselkäsi – Eva Kiviluoma

Pe 23.8. klo 18:00 – 20:30

Tuleeko alaselkäsi kipeäksi, kun kävelet pitkiä matkoja? Tai kun istut pidemmän aikaa?

Alaselkäkivut ovat yleistyneet viime vuosien aikana huimasti ja ovat meidän monen riesana arjessa. Asian ei kuitenkaan tarvitse olla niin. Monet alaselkävaivat on mahdollista estää ja saada niihin helpotusta yksinkertaisilla liikkeillä.

Tässä workshopissa käymme läpi alaselkäkipujen syitä ja seurauksia sekä miten voit ennaltaehkäistä ja helpottaa alaselkäkipuja joogan avulla. Älä missaa tätä workshopia, saat arkeesi arvokkaita työkaluja!

Tervetuloa!

Ohjaajana EVA KIVILUOMA
www.evakiviluoma.com

Eva (RYT 500, Purna Yoga) on Helsingissä asuva linjauspainoitteisen joogan opettaja, jonka intohimo on voimaannuttaa ihmisiä ottamaan vastuu omasta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistaan. Opettajana Eva on täysin läsnä oppilailleen ja hänestä huokuu rakkaus joogaa kohtaan. Tämä rakkaus kumpuaa omasta kokemuksesta; mitä Eva opettaa hän myös aidosti elää. Tule kohtaamaan inspiroiva opetus ja nauttimaan omaa unelmaasi tukevista työkaluista Evan kurssilla.

Hinta 40 euroa
Ilmoittautumiset verkkokauppamme kautta!

Työpajan voit maksaa myös SMARTUM, ePassi, Tyky ym. liikunta- ja kulttuurieduilla! Lähetä tällöin sähköpostia osoitteeseen info@lentavamatto.fi ja voit maksaa kurssin paikan päällä.