fbpx

Kipa Mikkola

Ilmajooga, Yin, RA-yoka

 

“Joogasta tulee mieleeni hyvä olo ja rauha sisimmässä. Usein tuntuu, että tunnin jälkeen esiin kuoriutuu uusi ihminen, kevympi, avarampi ja tasapainoisempi. Jooga on siis kohdallani ollut tietä tasapainoon ja vienyt kohti oman kehon äänen kuulemista. Itse ajattelen, että joogassa ei ollamenossa mihinkään. Hengitys tapahtuu siinä hetkessä missä olemme ja se on antautumista sisään ja ulos, ylös ja alas, eteen ja taakse, ottaen samalla vastaan maan vetovoima ja sen tuki.

Oma joogapolku on alkanut astangasta, kokeiltu on myös kundaliinijoogaa ja flow harjoitusta. kaikissa niissä on paljon hyvää. Itse olen päätynyt opiskelmaan ja ohjaamaan Rainbeau Marsin kehittämään Ra Yokaa. Se on yhdistelmä dynaamisista ja palauttavista asanoista, vaikutteita on otettu myös kamppailulajeista. Olen itse tehnyt Ra Yoka harjoitusta n.9vuotta ja vaikuttunut sen positiivisista vaikutuksista.

Joogan lisäksi valmistuin klassiseksi homeopaatiksi 2012. Rakastan joogan lisäksi tanssia, luontoa, kissoja, persiljaa, aurinkoa, itkemistä ja nauramista ja vaikka mitä muuta 🙂