fbpx

Anna Lammivaara

Astangajooga, Yin

 

Jooga tuli elämääni vuonna 2006 rakentuen hiljalleen elämäntavakseni. Olen kokenut vahvasti joogan tuoman henkisen ja fyysisen muutoksen, joka on tuonut tasapainoa, rauhaa ja puhdasta iloa elämääni. Joogaharjoituksia on monenlaisia ja toivon ohjaajana pystyväni tuomaan joogaharjoituksen hyödyt kaikille mahdollisiksi. Joogassa kiehtoo sen kokonaisvaltaisuus: Kehon ja mielen hurmaava yhteistyö. 
Rakkaan astangajoogan lisäksi tärkeisiin harjoituksiini kuuluvat meditaatio ja yin-jooga. Meditatiiviseen tilaan minut vie myös ruoka ja sen valmistaminen. Kasvis- ja vegaaniruoka, raw food, villivihannekset ja yrtit = intohimojani! Joten jos minua ei löydy joogamatolta, olen luultavasti keittiössä tai sormet mullassa omalla palstallani Tahmelassa. Opiskelen Tampereen ammattikorkeakoulussa fysioterapeutiksi ja olen valmistunut luontaisterapeutiksi Frantsilan diplomifytoterapeuttikoulutuksesta.
Joogaohjaajaksi (RYT200) 2014 valmistuin Thaimaassa Akasha Yoga Academysta, missä opinnot painottuivat perinteiseen hatha-joogaan. Astangassa olen saanut vuosien varrella oppia ja vaikutteita monelta upealta opettajalta, joista tärkeimpinä Magnus Appelberg, Frank Kappas ja Ashtanga Yoga Berlinin Grischa Steffin, jonka Richard Freemanin oppeihin ja Iyengar-joogaan perustuva suuntaus puhuttelee minua suuresti. Olen nöyrän onnellinen saadessani jakaa joogan iloa ja voimaa!