Hengityksen Tehokurssi vasta-alkajille

Lauantaina 7.4 klo 14:30 – 16:00

 

Kun hengität paremmin, voit paremmin. Tutkitusti. Tämä kurssi sopii kaikille hengityksestä kiinnostuneille ja tunnet harjoitusten vaikutukset käytännössä heti ensimmäisellä harjoituskerralla. Hengitys pitää elossa! Tervetuloa mukaan!

Tehokurssilla opit rennomman ja terveyttä edistävän tavan hengittää arjessa. Lisäksi opit voimakkaampia tekniikoita, joilla katkaiset stressin, nollaat työpäivän tai keräät lisädraivia päivään tehokkaasti. Kurssilta saat hyvät eväät jatkaa hengittelyä joko itsenäisesti kotona tai Lentävän Maton suositussa Hengityskerhossa. Kurssi päätetään loppurentoutukseen ja kotiin viemisiksi viedään tietysti hyvä olo.

Kurssin ohjaa hengitysvalmentaja ”Breathingman” Arttu Lipsonen, jolla on pitkä kokemus hengitysharjoituksista eri traditioissa. Arttu on hakenut hengitysoppia mm. Mexikosta, Yhdysvalloista ja Intian Himalajalta.

Hinta: 25 / 30 euroa
Alennettu hinta: Opiskelijat, työttömät, eläkeläiset

Joogakortin haltijoille hinta: 20 euroa