Takaisin tasapainoon – 2h workshop

Su 15.4. klo 12:00 – 14:00

 

Tervetuloa mukaan joogaamaan itsesi takaisin tasapainoon!

Tämä kahden tunnin työpaja rauhoittaa mielesi ja voimaannuttaa olemuksesi kevään muutosvoimien keskellä. Hatha-joogaan pohjautuvat tehokkaat harjoitukset tuovat kehon, mielen ja sielun takaisin keskinäiseen yhteyteen ja tarkkaan linjatut asanat auttavat löytämään uutta syvyyttä ja keskittymiskykyä myös tuleviin harjoituksiin.

Avaamme työpajan aloitusmantralla keskittäen mielemme alkavaan harjoitukseen. Lyhyessä aloitusmeditaatiossa rauhoitumme ja käymme läpi henkilökohtaisen intention tunnille ja elämäämme tällä hetkellä. Puolentoistatunnin mittaisessa asanaharjoituksessa etenemme rauhallisesti mutta vahvasti, keskittyen oikeaoppisiin linjauksiin ja niiden hiomiseen. Harjoitukseen on varattu aikaa niin, että ohjaaja ehtii keskittyä jokaiseen henkilökohtaisesti ja tavoitteena onkin että jokainen löytäisi uutta intoa ja tarkkuutta harjoituksiinsa.

Linjausten ollessa kunnossa asanoiden todellinen mahti tulee esille ja harjoituksen jälkeen olo on uudistunut ja vahva. Myös kysymyksille on varattu aikaa ja käytämme hetken osallistujien valitsemien asanoiden linjaukseen. Asanaharjoituksen päätämme luonnollisesti savasanassa tiibetiläisten äänimaljojen hoitavien sointujen soidessa.

Tunnin loppupuolisko koostuu 15 minuutin mantrameditaatiosta, minkä jälkeen hiljaisessa meditaatiossa palaamme alussa asettamaamme intentioon ja nautimme olemassaolon rauhasta.

Hinta: 30 euroa / tai 2,5 kertakäyntiä joogakortista

Ohjaaja Miia Rautio