Keho kuntoon – stressiä vastaan!

Torstaisin 12.4. – 24.5.

6 x kerran kurssi, jossa valittavana 2 pienryhmää. Torstait ovat järjestyksessä 12.4., 19.4., 26.4., 3.5., 17.5. & 24.5. (10.5. jää väliin helatorstain vuoksi)

Ryhmä 1 : klo. 08.00 – 09.30

Ryhmä 2 : klo. 11.30 – 13.00

Tämä kurssi on suunniteltu parantamaan kehosi toimintakykyä sekä lisäämään elämän nautinnollisuutta! Luvassa on oikeanlaisia oivalluksia, onnistumisen tunteita sekä euforisia fiiliksiä!

Keho kuntoon – stressiä vastaan! -kurssi soveltuu kaikenikäisille ja -kuntoisille naisille ja miehille. Pienryhmä takaa, että jokainen saa yksilöllistä ohjausta ja tulee varmasti löytämään itselleen toimivia työkaluja – menetelmiä joita on kurssin jälkeenkin helppo hyödyntää omassa arjessaan. Saat lisäksi kaikki kurssin tärkeimmät harjoitukset videona sähköpostiisi, jotta voit jatkaa kurssin jälkeen harjoittelua kotona!

Samulilla on 20 vuoden kokemus liikkeen ohjaamisesta sekä erilaisista kehonhuolto menetelmistä. Meidän kaikkien onneksemme hän on koonnut niistä parhaimmat; toimivimmat ja tehokkaimmat menetelmät yhteen kokonaisvaltaiseen kurssiin.

Luvassa runsaasti kehon avaamista erilaisilla tehokkailla menetelmillä ja venytyksillä, toiminnallista liikettä, helppotasoista musiikin ja liikkeen yhdistämistä sekä hengitys- ja rentoutumisharjoituksia. Positiiviset vaikutukset näkyvät jokaisella elämän osa-alueella.

Samuli Perälä on 38-vuotias hyvinvoinnin ammattilainen. Hän on valmistunut Varalan Urheiluopistosta vuonna 2000 ja on työskennellyt yrittäjänä, ravinnon ja kehon liikkeen parissa pian kaksi vuosikymmentä. Intohimona on ollut myös henkiseen hyvinvointiin perehtyminen ja sitä kautta ymmärtää paremmin mitä tarkoittaa terveys kaikilla tasoilla; kehon, tunteiden, mielen ja energian tasoilla. Samuli on valmentanut yritys- ja kuntovalmennusten lisäksi jo vuosia huippu-urheilijoita mm. NHL- ja maajoukkuetason jääkiekkoilijoita.

”Samulilla on erittäin laaja käytännön tietopankki ravinto- ja fysiikkavalmennuksesta. Hänellä on selkeät arvot ja filosofia, joiden pohjalta hän valmentaa. Lisäksi hän välittää valmennettavistaan ja tekee töitä isolla sydämellä” – Jukka Jalonen – Jokerien ja Suomen jääkiekkomaajoukkueen valmentaja

Tule yksin, kaverin kanssa tai innosta vaikka koko duunin porukka mukaan!

Kurssin sisältöön kuuluu mm:

  • Kokonaisvaltainen liikkuvuustesti. Liikkuvuutesi testataan kurssilla ja saat testituloksistasi henkilökohtaisen raportin.
  • Saat kokonaisvaltaisen ohjeistuksen ja opit liikkuvuuttasi parantavat menetelmät
  • Fascia- eli lihaskalvovenyttelyn tekniikat koko kehon kalvojärjestelmän avaamiseen – myös videoina
  • Tehokkaat selkärangan toimintaa elvyttävät ja parantavat harjoitukset
  • Runsaasti erilaisia harjoituksia parantamaan nivelien luonnollista liikkuvuutta
  • Kurssin tärkeimmät harjoitukset videona sähköpostiisi, jotta voit jatkaa kurssin jälkeen harjoittelua kotona
  • Tärkeää tietoa siitä miksi kehoa avaavat harjoitteet ovat lähes kaikille jopa välttämättömiä kun haluaa voida paremmin
  • Informatiivisia, lyhyitä luentoja keskeisistä terveysaiheista: Ravinto, lepo, liikunta, keho, mieli, tunteet
  • Tarinoita meissä jokaisessa olevasta mahdollisuudesta luoda parempaa, terveellisempää elämää
  • Lisäksi kurssilaiset voivat kurssin ajan osallistua Lentävän Maton jooga- ja kehonhuoltotunneille sekä työpajoihin erikoishintaan!

Tämä kurssi on timanttia, siksi annamme sinulle 100% tyytyväisyystakuun!

Palautamme rahat takaisin, jos aidosti koet, ettei kurssi auta sinua saavuttamaan tavoitteitasi!

Hinta koko kurssille: 240,00 euroa.
( Alennettu hinta: 120,00 euroa 8.4 klo.23.59 asti! )

SMARTUM + TYKY + EDENRED + EPASSI + Muut liikuntasetelit:
Voit maksaa kurssin myös kaikilla liikuntaseteleillä – siinä tapauksessa voit ilmoittautua sähköpostitse: info@lentavamatto.fi