Fascia-venyttely & Syvähengitys: Special Workshop

Su 15.4 klo 15:30 – 18:00

Toiveuusinta! Loppiaisena Arttu ja Samuli ohjasivat ensi kertaa yhdessä työpajan, jossa Fascia-kehonavausharjoitteet ja itämaiset syvähengitystekniikat yhdistyivät uudella tavalla. Tupa oli täysi ja kaikki halukkaat eivät mahtuneet mukaan, joten suosittelemme varamaan paikkasi pikaisesti.

Kaksi ja puolituntisessa työpajassa opit:

1) Fascia-venyttelysarjan, joka tuo hyvän olon lisäksi liikkuvuutta kehoon. Sarjaa voisi kuvata joogan ja venyttelyn välimuotona, joka sopii kaikille iästä tai kuntotasosta riippumatta.

2) Syvähengitysosiossa opit rennon ja kokonaisvaltaisen tavan hengittää arjessa. Lisäksi teemme voimakkaampia hengitysharjoituksia, jotka lisäävät suorituskykyä ja katkaisevat stressin tehokkaasti. Aiempaa kokemusta hengittämisestä ei tarvita;)

3) Työpaja päätetään ihanaan Syvärentoutukseen ja kotimatkalle otetaan mukaan hyvä olo ja tekniikat, joita voit harjoittaa itsenäisesti myös työpajan jälkeen.

Kurssin ohjaajat:

Hyvinvointi- ja terveysvalmentaja Samuli Perälä on valmentanut 10 vuoden ajan huippu-urheilijoita, sekä kokonaisvaltaisesta terveydestä kiinnostuneita ihmisiä eri puolilla Suomea. Samulilla on myös maailmanmestaruus voimannostosta. ”Mun intohimo on löytää keinoja kehon ja mielen palauttamiseksi niiden luonnolliseen tilaan.” -Samuli-

”Breathingman” Arttu Lipsonen omaa pitkän kokemuksen hengitysharjoituksista eri traditioissa ja on hakenut hengitysoppia mm. Mexikosta, Yhdysvalloista ja Intian Himalajalta. Arttu vetää yksityis- ja yritystuntien lisäksi maanantaisin Hengityskerhoa Lentävässä Matossa ja jakaa tietoa hengityksestä ja sen hyödyistä sivustollaan: www.facebook.com/breathingman.fi.

Hinta: 30 eur.
Sitovat ilmoittautumiset Holvista:
https://holvi.com/shop/lentavamatto/product/e448e658c28d54fb40e89ea87dd17273/