Qigong (käärme-kilpikonna) & Faskiat vapaaksi -Liangong

Qigong Pe 23.3. klo 19 – 22 & La 24.3. klo 13:15 – 17:15

Liangong Su 25.3. klo 14 – 16:30

Tarjolla hieno mahdollisuus tulla tutustumaan Qigong- sekä Liangong-harjoituksiin erittäin kokeneen ohjaajan opeissa!

Qigong (Chi Kung) on vanha kiinalainen harjoitusperinne, joka kattaa tuhansien muotojen kirjon. Qigong-harjoituksille tunnusomaista on hengityksen, liikkeiden ja mielen yhteys. Qigongin harjoittaminen auttaa yhdistämään kehoa ja mieltä sekä lisää keskittymiskykyä ja energiaa pitäen yllä kehon toimivuutta ja vastustuskykyä. Qigongissa ei kilpailla ja se sopii kaikille.

Käärme-Kilpikonna -harjoitus parantaa kehon liikkuvuutta ja rentouttaa aivojen ydinalueen mahdollistaen siten peruselinvoiman elpymisen. Tämä hyvin vanhaa perua oleva harjoitus sisältää kiehtovia sävyjä ja mahdollistaa myös tietoisuuden muutoksen. Askaroinnin lomassa tutustumme myös Qigongin taustalla olevaan ajatteluun. Kurssi on kaksiosainen, aloitamme perjantai-iltana ja kurssi jatkuu lauantaipäivänä.

Harjoittelua ohjaa 30 vuoden kokemuksella Jari Siipola, kokenut kouluttaja ja Kiinassa useasti opiskellut perinteisen kiinalaisen lääketieteen terapeutti.
www.jarisiipola.com

Hinta: 65/60 euroa ( alennettu hinta: opiskelijat, työttömät, eläkäläiset)

——-*———–*—————*————*————
Su 25.3 klo. 14-16.30 Faskiat vapaaksi LianGong

Lian Gong edustaa kiinalaisen harjoitusperinteen kehollisenpaa aspektia. Se on hyvin dynaaminen harjoitus, joka laajoin ja monipuolisin venytyksin parantaa kehon liikkuvuutta, ryhtiä ja tasapainoa pitäen ajoneuvon toimivana ja kuosissa. Mitään apuvälineitä ei tarvita, joten harjoitus on aina hyödynnettävissä.
Liikesarja tarjoaa haasteita useiden taito-tasojen muodossa ja jatkotasolla mahdollisuuden myös toiminnallisen anatomian oppimiseen. Teemme myös muita pienimuotoisia harjoituksia.

Hinta: 50/45 euroa (alennettu hinta: opiskelijat, työttömät, eläkäläiset)

Huom! Yhteishinta molemmille viikonlopun kursseille, Qigong Käärme-kilpikonna sekä Faskiat vapaaksi -kurssi 100 euroa

Ilmoittautumiset: https://holvi.com/shop/lentavamatto/section/kurssit/