Silja Kulo & Maisa Tikka – Live & Laulupiiri

La 25.11. klo 18:00 – 21:30

* * Silja Kulo & Maisa Tikka Live * *
Silja ja Maisa yhdistävät voimansa ensimmäistä kertaa koko illan keikalla esittäen omaa tuotantoaan sooloesityksin ja upein yhteissovituksin. Siljan ja Maisan maagisesti yhteen soivat äänet ja tunteita herättävä tarinankerronta ohjaavat kuulijaa aistimaan omaan sisäistä maailmaansa ja tuntemaan, kuinka kaikki olevainen on yhteydessä toisiinsa.

Maisan musiikki on herkkää ilmaisua, taivaallisia sävyjä ja juurevaa hurmosta herättävää astraali folkia. Siljan intuitiivinen, kuulasääninen laulu ja kauniit melodiat sekä äänimaisemat ohjaavat kuulemaan sydämen syvää viisautta.

Luvassa akustista, sydämestä kumpuavaa musiikkia ja tarinoita, jotka muistuttavat elämän kauneudesta ja moniulotteisuudesta sekä hetkestä ammentavia harmonioita kuljettaen kuulijan niin mystisistä maailmoista aina astraalitodellisuuksiin asti.

* * Kirtan Laulupiiri * *
Keikan jälkeen jatkamme yhteisen laulupiirin merkeissä laulaen sanskritinkielisiä mantroja sekä lauluja, joilla on sydäntä avaava ja tietoisuutta kohottava vaikutus. Maisa ja Silja ovat kokeneita piirinvetäjiä ja rohkaisevat jokaista käyttämään ääntään vapaasti ja luonnollisesti. Laulaminen piirissä on täysin vapaaehtoista, joten voit tulla myös vain rentoutumaan parantavissa värähtelyissä.

Ilta päättyy Sound healingiin, jolloin Maisa ja Silja laulavat intuitiivisesti meditatiivista musiikkia äänikulhojen ja kalimban säestyksellä.

Illan ohjelma:
* 18 – 19:30 Silja Kulo & Maisa Tikka Live
* 19:30 – 20 Tauko
* 20 – 21:15 Laulupiiri
* 21:15 – 21:30 Sound healing

Hinta: 20/15€ (alennettu hinta opiskelijat, eläkeläiset, työttömät). Maksu mieluiten käteisellä.
Ilmoittautumiset: varaaheti.fi/lentavamatto
Lisätietoa artisteista ja tapahtumasta: https://www.facebook.com/events/129542561036700/