Fascia-venyttely & Syvähengitys: Special Workshop

Pe 5.1. klo 18:00 – 20:00

Tänä vuonna juhlitaan Loppiaista keho auki ja rennosti hengittäen!
Arttu ja Samuli ohjaavat ensi kertaa yhdessä työpajan, jossa Fascia-kehonavausharjoitteet ja itämaiset syvähengitystekniikat yhdistyvät uudella tavalla. Kaksituntisessa työpajassa opit:

1) Fascia-venyttelysarjan, joka tuo hyvän olon lisäksi liikkuvuutta kehoon. Sarjaa voisi kuvata joogan ja venyttelyn välimuotona, joka sopii kaikille iästä tai kuntotasosta riippumatta.

2) Syvähengitysosiossa opit rennon ja kokonaisvaltaisen tavan hengittää arjessa. Lisäksi teemme voimakkaampia hengitysharjoituksia, jotka lisäävät suorituskykyä ja katkaisevat stressin tehokkaasti. Aiempaa kokemusta hengittämisestä ei tarvita;)

3) Työpaja päätetään ihanaan Syvärentoutukseen ja kotimatkalle otetaan mukaan hyvä olo ja tekniikat, joita voit harjoittaa itsenäisesti myös työpajan jälkeen.

Kurssin ohjaajat:

Hyvinvointi- ja terveysvalmentaja Samuli Perälä on valmentanut 10 vuoden ajan huippu-urheilijoita, sekä kokonaisvaltaisesta terveydestä kiinnostuneita ihmisiä eri puolilla Suomea. Samulilla on myös maailmanmestaruus voimannostosta. ”Mun intohimo on löytää keinoja kehon ja mielen palauttamiseksi niiden luonnolliseen tilaan.” -Samuli-

Hengitysvalmentaja Arttu Lipsonen, jolla on pitkä kokemus hengitysharjoituksista eri traditioissa. Arttu on hakenut hengitysoppia mm. Mexikosta, Yhdysvalloista ja Intian Himalajalta. Arttu vetää myös suositut Hengityskerho-tunnit maanantaisin Lentävässä Matossa. ”Tää on makeeta hommaa tää hengitysjuttu” -Arttu-

Lisätiedot:
Arttu Lipsonen 040-5902869,
Samuli Perälä:040-8338480

Hinta: 30 eur.
Sitovat ilmoittautumiset 3.1 mennessä.
Varaa oma paikkasi Holvista:
https://holvi.com/shop/lentavamatto/product/e448e658c28d54fb40e89ea87dd17273/