Monipuolista -pienryhmä

Maanantaisin 8.1. – 12.2. (7 kertaa) klo 17:40 – 18:40

Jääkö liikkumisesi yksipuoliseksi mm. aikapulan, uuteen ryhmään/tunnille menoon uskaltautumisen tai vain mukavuudenhalun vuoksi?

Tässä pienryhmässä (8hlöä) pääset tutustumaan monipuolisesti uusiin lajeihin, saat tietoa niiden hyödyistä ja vaikutuksesta kehon ja mielen tasolla sekä yksilöllistä ohjausta, jolloin saat varmuutta liikkumiseesi. Lisäksi pystyt kurssin jälkeen paremmin rytmittämään harjoitteluasi.

Kurssi sisältää yin-joogan, ilmajoogan, flow-joogan, rullauksen (kehon- ja mielenhuolto/liikkuvuus), kehonpainoharjoittelun (voima) sekä yhteislenkin (kestävyyttä ja samalla tietoa harjoittelun rytmittämisestä yms).

6 tapaamiskertaa vain 65 euroa. Ohjaajana Mirka.
Sitova ilmoittautuminen joko ajanvarausjärjestelmäämme tai sähköpostitse: info@lentavamatto.fi