Voimauttavaa kundaliinijoogaa naisille – 8 kerran kurssi

Keskiviikkoisin 10.1. – 28.2. klo 17:35 – 18:35

Voimauttavaa kundaliinijoogaa naisille
(Yogi Bahjanin oppien mukaan)

Lämpimästi tervetuloa vahvistumaan, rentoutumaan ja löytämään tasapainoa elämääsi kundaliinijoogaharjoitusten avulla.

Kundaliinijoogaa kutsutaan tietoisuuden joogaksi, mikä tarkoittaa omasta elämästä ja olemuksesta tietoiseksi tulemista. Tunneilla tehdään asana harjoituksia, eli tiettyjä kehonasentoja. Näistä koostetaan kriya eli sarja asanoita, joilla liikutetaan oman kehon energiaa tietyllä tavalla. Kundaliinijoogassa käytetään mantroja, joilla työskennellään mielen kanssa, tehdään pranayama eli hengitysharjoituksia kehon ja mielen tasapainottamiseksi, sekä lisäksi käytetään mudria, erilaisia käsien asentoja, joilla ohjataan energian kulkua kehossa. Jokainen tunti on erilainen.

Tässä työpajassa tehdään naisille suunniteltuja harjoituksia. Harjoituskertoja on 8, jolloin käydään läpi kaikki kehon chakrat eli energiajärjestelmät, sekä aura eli kehon elektromagneettinen kenttä. Tunnit on suunniteltu naisten hermostoa ja rauhastoimintaa tukien. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta, sillä tunnit sopivat ihan jokaiselle naiselle ♥

Ohjaaja: Sanja Romppainen ( Shant Ajeet Kaur)

Aikataulu 10.01.2018 – 28.02.2018 Keskiviikkoisin klo 17.35-18.35

Hinta 75€ – 8 kertaa

Varaa paikkasi kurssille etukäteen, rajattu määrä paikkoja!
Sitovat ilmottautumiset Holvin kautta 3.1.2018 mennessä.

Varaa paikkasi tästä:
https://holvi.com/shop/lentavamatto/section/kurssit/

Jos sinulla herää kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä: sanja.romppainen@gmail.com

Sydämellisesti tervetuloa aloittamaan vuotesi virtaavissa energioissa!