Hetken hermoloma – Restoratiivisen joogan iltapäivä

Su 17.12. klo 16:00 – 18:00

Toiveuusinta suositusta workshopista vielä ennen joulunviettoon laskeutumista 🙂

Oletko stressaantunut? Burn outin partaalla? Kärsitkö ahdistuksesta? Saatko aika ajoin jopa paniikkikohtauksia? Oletko treenannut kehosi ylikuntoon ja kärsit palautumisvaikeuksista? Etkö osaa rentoutua?

Jos vastasit johonkin kyllä, tämä workshop on sinulle. Teemme kaksi tuntia restoratiivista joogaa eli pitkän, rauhoittavan ja palauttavan joogaharjoituksen. Saat vinkkejä hermoston tyynnyttämiseen muun muassa hengitystä apuna käyttäen. Opit myös ravintolisistä ja yrteistä, jotka tutkimusten mukaan voivat auttaa kohti tyynempää ja tyytyväisempää oloa.

Restoratiivinen jooga rentouttaa syvästi ja auttaa palautumaan rasituksista niin kehon kuin mielen tasolla. Asennot tuetaan erilaisin apuvälinein (viltit, tyynyt, joogatiilet) ja niihin rentoudutaan täysin. Ota mukaan muutama viltti ja tyyny sekä joogatiili tai pari, jos sinulla on. Listan iltapäivän aikana läpikäydyistä ravintolisistä ym. saat workshopista mukaasi.

Ohjaajana toimii Tiina Ahokas, RYT200-joogaopettaja, kalevalainen jäsenkorjaaja, filosofian maisteri, luontaisyrttineuvoja ja kasvilääkintään ja mineraalialkemiaan perehtynyt noita.

Workshopin ei ole tarkoitus korvata lääkärin tai terapeutin tarjoamaa hoitoa tai lääkitystä.

Ohjaaja Tiina Ahokas. Hinta 30 euroa.