Astangajoogan peruskurssi

La 20.1. & Su 21.1. klo 8:00 – 10:00

Ohjaaja: Anna Lammivaara. Hinta: 40/35 euroa (alennettu hinta opiskelijat, työttömät, eläkeläiset & joogakortin haltijat). Hinta sisältää lisäksi yhden käynnin astangan viikkotunnille.

Astangajooga on dynaaminen, hengityksen tahdissa tehtävä joogalaji, joka kehittää monipuolisesti sekä kehon voimaa että notkeutta samalla tasapainottaen mielen liikkeitä. Kurssilla käydään läpi rauhallisella tahdilla astangajoogan perusteet ja harjoituksen taustalla olevaa filosofiaa. Astangajoogaharjoitus opitaan alkeista alkaen, joten kurssi sopii sekä ensikertalaisille että jo astangajoogaan tutustuneille harjoitusta syventämään – kurssin jälkeen sinulla on hyvät valmiudet jatkaa astangajoogan harjoittelua viikkotunneilla ja omatoimisesti.

Anna on viettänyt yli kymmenen vuotta joogan parissa ja ohjannut astanga-, hatha-, ja yin-joogatunteja ja kursseja Tampereella vuodesta 2013 lähtien. Anna opiskelee Tampereen ammattikorkeakoulussa fysioterapeutiksi ja on valmistunut luontaisterapeutiksi Frantsilan diplomifytoterapeuttikoulutuksesta. Annan joogaohjauksessa keskeistä on turvallinen, läsnäoleva ja tasapainoinen, kuitenkin lempeästi omia rajoja kutkutteleva joogaharjoitus. Tavoitteena on tuoda säännöllisen joogaharjoituksen hyödyt kaikille mahdolliseksi turvallisella tavalla.

Tervetuloa löytämään astangajoogasta iloa, voimaa ja tasapainoa!