AMBIENT & JOOGA

La 21.10. klo 14:00 – 15:30

Ambient Jooga virtaa syksyyn…
Tällä tunnilla yhdistämme kaksi virtausta yhteen; annamme ambientmusiiikin johdatella joogaharjoitusta. Jooga on pehmeää ja soljuvaa, jossa matkaamme hengityksen ja musiikin tahtiin. Pohjana on hathajooga, jota tulemme tekemään flowmaisen virtaavasti.

Ambientmusiikki?
Ambientmusiikissa keskitytään luomaan erilaisia tunnelmia ja äänimaisemia. Vaikka ambientin juuret ovat elektronisessa musiikissa, on se virtaavan ja rauhallisen luonteensa takia helposti lähestyttävää. Ambientille ominaista on lainata elementtejä, kuten akustisia soittimia tai klassisen musiikin elementtejä.

Sinulla ei tarvitse olla mitään kokemusta joogasta. Tule ja anna ambientmusiikin ja joogan liikuttaa kehoasi!

Musiikkia soittaa harjoituksen ajan Dj NoCTRL ja joogaa ohjaa Mia Moilanen. Hinta 15 euroa.