Käsilläseisonta -workshop

Su 22.10. klo 16:00 – 18:00

Ohjaaja: Tiina Ahokas. Hinta: 30 euroa.

Kiinnostaako käsilläseisonta osana joogaharjoitustasi tai treeniäsi? Workshopissa käymme läpi käsilläseisonnan perusteita alkaen oikeiden lihasryhmien aktivoinnista ja ylösalaisin-asentoihin liittyvien pelkojen ylittämisestä. Saat evääksi valmistavia harjoituksia, joiden kautta voit jonain päivänä onnistua inversioissa. Sinun ei tarvitse olla koskaan ennen seissyt käsilläsi eikä sinun tässä workshopissa vielä tarvitse päätyä täyteen käsilläseisontaan. Mielenkiinto aihetta kohtaan riittää. Sinulla on kuitenkin hyvä olla jo sen verran potkua hartioissa, että jaksat olla ainakin minuutin lankussa ja muutaman minuutin alaspäin katsovassa koirassa (adho mukha svanasana).

Workshop aloitetaan dynaamisella flow-joogalla, joka lämmittää lihakset koitosta varten. Sen jälkeen lähestytään eri tavoilla adho mukha vrksasanaa eli joogan käsilläseisontaa. Jos aikaa jää, voimme kokeilla muitakin käsitasapainoja. Kahden tunnin harjoitus päätetään rauhallisiin, palauttaviin jooga-asentoihin ja savasanaan eli loppurentoutukseen.