Siivet selkään – joogan käsitasapainot -workshop

Su 28.1. klo 16:00 – 18:00

Tule mukaan hauskaan ja haastavaan harjoitukseen, jossa kokeillaan tunnettuja ja hieman harvinaisempiakin käsitasapainoja! Tällä kertaa ei tehdä käsilläseisontaa tai päälläseisontaa, vaan muita käsien varassa suoritettavia tasapainoiluja.

Alustava lista käsitasapainoista, joita workshopissa lähestytään: Bakasana, Tittibhasana, Astavakrasana, Mayurasana, Bhujapidasana, Parsva Bakasana, Devaduuta Panna Asana, Eka Pada Bakasana II.

Workshop aloitetaan lämmittävällä, verkkaisella ja vahvalla slow flow -joogalla ja päätetään palauttavaan osuuteen ja savasanaan.

Voit osallistua, jos olet tehnyt jo jonkin aikaa dynaamista joogaharjoitusta (vinyasa flow, astanga tms.) tai jos sinulla on muiden harrastusten myötä karttunutta kehotietoisuutta. Vähäsen hartiavoimaa ja edes jokseenkin liikkuvaiset lonkat auttavat sinut jo pitkälle päivän haasteasennoissa. Täydellisiä suorituksia ei tietenkään odoteta: katsomme joka asennosta valmistavat vaiheet, joiden treenaamista voi jatkaa itsenäisesti niin että jonain päivänä onnistut lopullisessa versiossa.

Joustavat vaatteet, vesipullo, utelias asenne ja iloinen mieli mukaan!

Ohjaajana Tiina Ahokas, FM, RYT200-joogaope ja kalevalainen jäsenkorjaaja Sastamalasta.

Hinta: 30 euroa.

Voit lähettää Tiinalle etukäteen viestiä, jos sinulla on kysyttävää, yhteystiedot löydät täältä: https://tiinaahokas.fi/