Ecstatic Dance Tampere

La 27.5. klo 19:30 – 21:30

TANSSI ILOLLA KUIN KUKAAN EI KATSOISI

Ecstatic Dance on maailmanlaajuinen tanssitapahtuma, jossa musiikin annetaan liikuttaa kehoa ja saat luvan liikkua ja tanssia JUURI NIIN KUIN HALUAT. Annat musiikin viedä itsesi ja kehosi meditatiiviseen tilaan.

Rytmi ohjaa sinua erilaiseen liikkeeseen. Kuunnellen kehoasi saatat tanssia hetkittäin voimakkaasti tai vaipua rauhallisesti lepäämään lattialle. Tämä on harjoitus kuunnella ja kunnioittaa omaa kehoasi ja keskittyä luomaan liikettä ilolla itsellesi.

Miksi Ecstatic Dance?
– Tanssimme kirkkaalla mielellä: ei alkoholia tai huumeita
– Ei keskustelemista tai puhelimia tanssilattialla: intentio on sukeltaa syvemmälle omaan tanssiin
– Kunnioita muita ja heidän tapaansa osallistua
– Liiku juuri niin kuin haluat: ei ole oikeaa tai väärää tapaa tanssia
– Ei valokuvia tai videoita: kunnioitetaan toisten yksityisyyttä
– Kunnioita toisten rajoja: jos joku haluaa tanssia itsekseen, anna tilaa

Aloitamme tanssit luomalla tanssilattiasta turvallisen tilan, jossa voit päästää irti mielen hallinnasta ja antautua musiikille. Tanssimme n. 1,5 tuntia juuri sillä tavalla kuin haluamme. Salissa on tilaa tanssia, levätä, venytellä, tehdä juuri niin kuin kehosi pyytää. Lopetamme tanssit loppurentoutukseen ja rinkiin, jossa voit halutessasi jakaa omia kokemuksiasi.

Musiikin on luonut kansainvälinen DJ Mikki MU from Ecstatic Dance Movement.

HINTA: 11€