Vapaa alaselkä -workshop

Su 16.7. klo 15:30 – 18:00

Ohjaaja Anna Lammivaara. Hinta 29€/25€*.
Molemmat kurssit – Vapaat hartiat (Su 11.6.) ja Vapaa alaselkä – yhteishintaan 50€. *alehinta työttömät, opiskelijat, eläkeläiset.

Tässä pitkässä sessiossa annetaan erityistä huomiota liikkeen, venytysten ja lihaskalvoja avaavien tekniikoiden avulla alaselän alueelle. Lanneranka, SI-nivelet ja lantion alue käydään harjoituksen aikana läpi yhdistellen energioita liikuttavaa, aktiivisempaa hathajoogan ja qigongin virtaavaa yang-liikettä, pitkiä passiivisia yin-joogan asanoita sekä omatoimista lihaskalvojen käsittelyä palloja apuna käyttäen. Koko harjoituksessa on läsnä sekä anatomiset että perinteisen kiinalaisen ja intialaisen lääketieteen periaatteet.

Harjoitus sopii kaikille ja se tehdään omaa kehoa uteliaasti ja lempeydellä kuunnellen sekä myötätunnolla kunnioittaen. Kaikkia asentoja ja harjoituksia voidaan soveltaa tarvittaessa yksilöllisesti.

Tervetuloa sulattelemaan alaselän solmukohtia ja kokemaan uusi vapaus koko alakehon alueella!

Anna ohjaa astanga-, hatha- ja yin-joogatunteja, opiskelee Tampereen ammattikorkeakoulussa fysioterapeutiksi ja on valmistunut luontaisterapeutiksi Frantsilan diplomifytoterapeuttikoulutuksesta.