Punainen Kuunpolku -johdantokurssi

Su 8.10. klo 12:00 – 18:00

Punainen Kuupolku on matka syvälle nais-itseemme, kuun- ja kuukautiskierron polkua pitkin. Sen kulkeminen opettaa meidät elämään tietoisena sykleistämme ja kuinka jokaisesta syklin vaiheesta löytyy viisauden viesti ja mahdollisuus toteuttaa sitä omassa elämässä.
Punaisella kuupolulla kävelemme yhdessä, mutta jokainen omalla rytmillään ja omalla ainutlaatuisella tavallaan. Tutkimme jokaisen kuun vaiheen merkitystä, viestiä ja ominaisuuksia ja opimme, kuinka jokainen kuun vaihe elää meissä ja kuinka voimme ankkuroitua konkreettiisesti omien kuukautisten ja kuun kiertoon. Kasvava kuu, täysikuu, vähenevä kuu ja musta/uusikuu elävät kehossamme pitkin elämää.

Tietoinen liike ja hengitys ovat pohjaelementtejä, jotka auttavat meitä synnyttämään omaa vapaata ilmaisua.
Rumpumeditaation avulla löydämme yhteyden omaan voimaan ja esivanhempien ketjuun. Meditoimme kuun eri vaiheita ja avaamme yhteyttä yksinkertaisten harjoitusten avulla. Jaamme myös kokemuksia ja päätämme kurssipäivän yhteiseen loppurituaaliin.
Kurssilla opimme katsomaan itseämme uudella tavalla ja arvostamaan itseämme kokonaisvaltaisesti. Tutkimme meissä olevaa valoa ja pimeyttä, joista löydämme oman totuutemme ja voimamme.

Punaisen kuupolun johdantokurssi on enemmän kuin lyhyt hetki rentoutua tai irrotella. Se tarjoaa syvän, puhdistavan, vapauttavan ja voimaannuttavan kokemuksen, joka jää vaikuttamaan elämääsi. Kurssi on tarkoitettu kaikille naisille, ja olet tervetullut, vaikkei sinulla enää tai tällä hetkellä olisi kuukautisia. Kurssin ohjaaja on tanssija ja kehoterapeutti, joogaohjaaja ja perinnetiedon kantaja Gabriela Aldana-Kekoni. Naiseuden voima järjestää kurssin yhteistyössä hänen kanssaan.

Kurssin hinta on 85 euroa. Ilmoittautumiset ja lisätiedot sähköpostitse osoitteella katariina.krabbe (at) gmail.com.
Huom! Ilmoittauduthan sitovasti 27.9. mennessä varmistaaksesi kurssin toteutumisen – ilmoittautuminen on sitova, kun olet maksanut
osallistumismaksun Holvissa tai sopinut muista maksujärjestelyistä.
Liput: holvi.com/shop/juurakko/
Lisätietoa Punaisesta kuupolusta ja Gabrielasta löytyy myös osoitteesta juurakonvoima.com/